Kongres Flajer prva strana
21.02.2024 Food

Kongres o gastronomskim manifestacijama Balkana 23. i 24. marta

Kongres pod nazivom Gastronomske manifestacije Balkana – Značaj i mogućnosti biće održan 23. i 24. marta ove godine u Sremskim Karlovcima.

Kongres će okupiti organizatore manifestacija iz Srbije i regiona

Reč je o dvodnevnoj manifestaciji, jedinstvenoj na ovim prostorima, a koja će okupiti organizatore najuspešnijih gastronomskih manifestacija na Balkanu u želji da razmene iskustva i ponude nove mogućnosti. U Sremskim Karlovcima, 23. i 24. marta, će se okupiti predstavnici dobro poznatih gastronomskih manifestacija iz Vojvodine, čitave Srbije, BiH, Slovenije i Crne Gore, a koje već okupljaju na desetine hiljada ljudi.

Kongres Flajer druga strana

Kongres bi trebao da unapredi organizovanje gastro manifestacija

Učesnici Kongresa: Gastronomske manifestacije Balkana-Značaj i mogućnosti prvog dana će se baviti teoretskim temama – ličnim iskustvima i razmišljanjima kako unaprediti organizovanje gastro manifestacija, kojim sadržajima, da bi ona postala prepoznatljiva na širim prostorima i, konačno, postala turistički brend poznat u svetu.

Kongres Flajer treća strana

Drugog dana Kongresa, 24. marta 2024. godine, učesnici će praktično pokazati svoja znanja, veštine i umeća. Naime, učesnici će, svako na svoj način, pripremati hranu za degustaciju u kojoj će uživati učesnici Kongresa, gosti i posetioci ove manifestacije, novinari… Kongres: Gastronomske manifestacije Balkana-Značaj i mogućnosti organizuje – Kulinarska federacija Srbije, Kuhinja na otvorenom i Udruženje vlasnika vikendica i salaša, Novi Sad, uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam.

Organizatori vas pozivaju da budete deo ovih dešavanja u prelepom ambijentu u Sremskim Karlovcima. Prijave možete podneti na LINKU OVDE

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije