Nadir Kađi, novi generalni direktor METRO Srbija
Nadir Kađi (Nadir Kadji) imenovan je na poziciju generalnog direktora METRO Cash & Carry Srbija. Na čelo kompanije dolazi sa funkcije direktora...
pročitaj jošNajnoviji Michelin Vodič za Beograd za 2024. godinu, najavljen u decembru, na listi ima pet novih ugostiteljskih objekata, što je ukupan broj podiglo na čak 22 preporučena restorana.
„Treću godinu za redom selekcija Michelin Vodiča za Beograd beleži porast broja prepoznatih i izabranih restorana, što je pokazatelj pozitivnog trenda razvoja kvaliteta i raznolikosti domaćeg ugostiteljstva i srpske gastronomske scene. METRO, kao veletrgovac i partner Michelin Vodiča, sa izuzetnim ponosom neguje partnerstva sa svojim profesionalnim kupcima, među kojima su prepoznati restorani u Beogradu. Naravno, pored ponosa osećamo i izuzetnu odgovornost da sva partnerstva budu primer kako da, kao pravi veletrgovac, održivo i dugoročno snabdevamo i kroz asortiman i usluge podržavamo HoReCa sektor. Pažljivo praćenje potreba ugostitelja u Srbiji pomaže da se jasno prepozna i definiše naša ponuda koja će uvek pružati domaće i svetske proizvode, treninge i usluge – na najvišem nivou i u skladu sa onim što ugostiteljima zaista treba“, rekao je André Rinnensland, generalni direktor kompanije METRO Cash & Carry Srbija.
Da podsetimo, u Michelin Vodiču za Beograd za 2024. godinu nalaze se Istok, Pinot, Klub Književnika by Branko Kisić, Na Ćošku i L’Adresse – kao pet novoizabranih restorana, od kojih je Istok dobio i oznaku Bib Gourmand, koja označava odličan kvalitet po odličnoj ceni.
Pored novih restorana u selekciji, tu su i objekti čiji je kvalitet bio prepoznat i tokom prethodne dve godine, koliko postoji Michelin Vodič za Beograd. Među njima su:
Restoran Bela Reka se i dalje pohvaljuje zbog posvećenosti održivosti, sa posebnim akcentom na upotrebu lokalnih proizvoda i očuvanje tradicije.
Predstavnici kompanije METRO Cash & Carry Srbija su tokom poseta restoranima izrazili želju da lokalna gastronomska scena nastavi da se razvija, kao i da svi do sada prepoznati restorani nastave sa inovacijama i negovanjem kvaliteta gastronomske ponude i ugostiteljskih usluga u Srbiji.
Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli...
pročitaj jošDa li je angažovnje radne snage iz inostranstva vaša sadašnjost ili budućnost – pitanje je sa kojim se sve češće susrećemo, posebno u ugostiteljsko...
pročitaj jošTradicionala 2025 je izbor za najbolje restorane u Srbiji koji služe autentična i tradicionalna jela. Svako ko je bar jednom imao prilike da pročit...
pročitaj još