1 Bela Reka
18.03.2022 Restoran

Nacionalni restoran Bela Reka, vaša druga kuća

Nacionalni restoran Bela Reka zasluženo se našao na Michelinovoj listi najboljih restorana u Srbiji. Kvalitet namirnica i usluge je neosporan kao i prepoznatljivi ambijent koji odiše toplinom doma.

7 Bela Reka

„Ulazak u Michelinov vodič obavezuje“

„Koncept je kreiran tako da restoran bude mesto u kom bismo gostima na najbolji mogući način predstavili proizvode sa naše Farme Bela Reka na Homolju. Pored naših, trudimo se da u najboljem svetlu prezentujemo i proizvode drugih lokalnih proizvođača iz Srbije. Naravno, sve mora biti na najvišem nivou ugostiteljstva. Ponosni smo na činjenicu da smo ušli u Michelinov vodič i to nas obavezuje da istrajemo i opravdamo poverenje naših gostiju ali nas i dodatno motiviše za dalji razvoj“, istakli su menadžeri Vojo Vuksanović i Slađan Vrejić i dodali:

8 Bela Reka jelo
„Kroz ponudu autentičnih namirnica i pića sa našeg podneblja želimo da istaknemo da Srbija itekako ima šta da ponudi i da u našem asortimanu možete naći apsolutno sve što je potrebno za potpuni hedonizam“.

9 Bela Reka

Bela Reka se prostire na preko 1.000 kvadrata

Enterijer je delo našeg poznatog arhitekte Vlade Gugla, koji je kroz mondijalistički pristup rešavanja arhitektonskog zadatka dizajnirao objekat koji može biti prepoznartljiv kao Srpski Nacionalni Restoran u bilo kom delu sveta. Prostire se na površini od preko 1000 m2 i poseduje oko 300 mesta za sedenje. Takođe gostima je na raspolaganju i letnja bašta koja zauzima oko 500 m2 sa 280 sedećih mesta. Posetioci često dolaze sa različitim željama i zahtevima koji su najčešće u vezi sa poslovnim ručkovima, venčanjima, krštenjima i slično i te zadatke uigrani tim Bele Reke sa lakoćom rešava. Prednost se ogleda u tome što restoran može odgovoriti na sve ugostiteljske zahteve u najkraćem roku a ujedno na nivou na kom gosti to zaslužuju.

3 Bela Reka

Farma Bela Reka na Homolju u neraskidivoj je vezi sa restoranom i većina namirnica, kako mlečnih tako i mesnih, upravo dolazi iz ove oblasti istočne Srbije poznate po lekovitom vazduhu, raznovrsnim biljkama i prelepim reljefom. Farma se prostire na preko 700 hektara i poseduje svoju mlekaru, zasade domaće borovnice, preko 1500 ovaca i 1000 koza, kao i nešto više od 150 Black Angus Goveda. U procesu je otvaranje Hotela i restorana Bela Reka upravo na ovoj turistički interesantnoj odrednici.

4 Bela Reka

Lokalnim proizvodjačima farma služi kao regionalna ispostava za veliki broj proizvoda u restoranu i kao baza za većinu namirnica. Prednost leži u tome što je stroga kontrola kvaliteta na ovaj način lakša i nema odstupanja od standarda. Uspeh se prvenstveno zasniva na velikom trudu celokupnog tima i svi sektori zajedno funkcionišu besprekorno boreći se za isti cilj, da gosti budu zadovoljni a da restoran nastavi da se kreće putem razvoja koji je započeo pre 4 godine.

5 Bela reka šef kuvar

Prezentacijom jela se popularizuje srpska kuhinja

Menadžeri dodaju da ih od konkurencije pre svega izdvaja konstantna težnja za kvalitetom i to ne samo hrane već i pribora, čaša, celokupnog servisa. Poseban akcenat je na samoj usluzi, ali bitan je i način prezentacije jela kao i namera da se što više popularizuje srpska kuhinja.

6 Bela reka jelo burata

„U organizacionom smislu unapredili smo nase poslovanja tako da sa istim timom odnosno istim brojem ljudi uspevamo da pokrijemo celu godinu iako broj mesta varira od 250 do 500 u zavisnosti od dela godine„.

2 Bela Reka

PROFIL
Nacionalni restoran Bela Reka
Adresa: Tošin bunar br. 179, 11070 Novi Beograd
E-mail: [email protected]
Telefon: 011/6555-097
Web: www.restoranbelareka.rs

AUTOR: MIODRAG ALEKSIĆ

FOTO: LUKA ŠARAC

Komentar (1)

  1. Dragana каже:

    Ambijent savršen. Hrana izuzetno dobra, usluga za svaku pohvalu. Preporuka za svakoga ko želi da uživa u jelu u Beogradu😊

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije