1 Kafeterija
22.02.2022 Cafe Bar

Kafeterija motiviše bonusima lojalne zaposlene

Jedan od najvećih lanaca za prodaju specialty kafe, Kafeterija, pokrenula je novi motivacioni program za zaposlene u okviru kojeg bi se dodeljivali bonusi članovima tima koji su u kompaniji duži niz godina.

„Poverenje i lojalnost zaposlenih su temelj“

Prema rečima operativne direktorke Ljubice Lađevac, svaki zaposleni koji se u kompaniji zadrži duže od tri godine postaje deo posebnog programa Kafeterije.
“Poverenje i lojalnost zaposlenih su temelj na kom se zasniva politika našeg poslovanja od prvog dana. Veoma smo ponosni da u kompaniji, koja sada broji više od 300 zaposlenih, imamo kolege koji su sa nama od samog početka i zato smo, u susret osmom rođendanu Kafeterije, nagradili svakog od njih čekom u iznosu od 2.000 evra. To je samo jedan od načina da im se zahvalimo na doprinosu i istrajnosti u radu u jednom tako kompleksnom sistemu kao što je naš”, rekla je Lađevac.

Kafeterija je pre nekoliko godina osnovala i poseban Baby fond u okviru koga je za svaku novorođenu bebu obezbeđeno po 20.000 dinara.
Kafeterija family club svim zaposlenima omogućava i posebne pogodnosti među kojima su popusti u brojnim restoranima i hotelima, ulaznice za muzičke festivale, kao i sezonske ulaznice za KK Crvena Zvezda i KK Partizan, fitpass za sve, kao i popust u Britva berbernicama.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: KAFETERIJA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije