25.07.2021 Drink

Pfanner sokovi – novi brend u Mayrex porodici

Ove godine, pored vodećih Italijanskih brendova, porodici Mayrex se pridružio i austrijski brend Pfanner. Sokovi napravljeni sa velikom pažnom prilikom samog izbora, prerade i flaširanja voća, a tokom više od 160 godina uz inovacije, razvoj i kontinuirano usavršavanje, Pfanner je stekao poverenje miliona potrošača.

Pfanner – od male pivare do svetski priznatog proizvođača sokova

1856. godine Max Hermann Pfanner kupio je restoran „Gasthof Hirschen“ u Lauterachu i osnovao malu pivovaru. Njegov unuk Hermann Pfanner je šezdesetak godina kasnije preuzeo i proširio posao prodajom raznih poljoprivrednih proizvoda kao i vina i žestokih pića.
Od 1933. godine Pfanner počinje da proizvodi i voćne sokove, a nakon što je Hermann Pfanner umro, njegova supruga Ferdinanda i njihova deca nastavili su posao. Zbog promišljene poslovne prakse i tehničkih inovacija uspeli su preneti kompaniju na sledeću generaciju koja je akcenat stavila na voćne sokove, pa su proširili poslovanje na međunarodnom nivou. Pre dvadeset godina kompanija je napravila grandioznu fabriku u Hamburgu da bi se pokrilo rastuće nemačko tržište i tržište zemalja Beneluksa. Pfanner je i dalje porodična firma, a i nove generacije planiraju da tako i ostane.
Pfanner označava porodicu, kompaniju, brend i filozofiju: Dati sve od sebe da proizvodimo visokokvalitetne proizvode koristeći darove prirode“, reči su naših partnera, a mi vam predstavljamo 7 ukusa: Ananas-Kokos, Brusnica, Jagoda, Pomorandža, Multivitamin, A+C+E Multivitamin, Breskva i to u pakovanjima od 1L i 2L.

AUTOR: JOVANA LJUBIŠIĆ

FOTO: PFANNER

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije