1 PFANER sokovi
14.03.2022 Drink

Pfanner lubenica za željno iščekivano leto!

Prošle godine, pored vodećih Italijanskih brendova, porodici Mayrex se pridružio i austrijski brend Pfanner. Sokovi napravljeni sa velikom pažnom prilikom samog izbora, prerade i flaširanja voća, a tokom više od 160 godina uz inovacije, razvoj i kontinuirano usavršavanje, Pfanner je stekao poverenje miliona potrošača.

Pfanner osvežavajući napitak od lubenice

Mayrex u svoj asortiman Pfanner sokova za leto priprema osvežavajući napitak od lubenice, sa 30% voćnog sadržaja i preko potrebnim vitaminom C.

 

2 PFANER SOK OD LUBENICE
Energetska vrednost ovog napitka je 57kcal na 100 ml. Sa sadržajem vode od oko 90%, lubenica je omiljena širom sveta zbog svog karaktera koji gasi žeđ. Pfannerov napitak od lubenice – savršeno zaokružen naznakama jabuke i aronije – daje vam nepogrešiv letnji osećaj u tečnom obliku!

Poverenje miliona potrošača u Pfanner proizvode

Ime Pfanner u svetu označava porodicu, kompaniju, brend i filozofiju: Dati sve od sebe radi proizvodnje visokokvalitetnih sokova koristeći darove prirode. Ljudi, njihove potrebe i u ovom slučaju ukus, užitak, zdravlje i osveženje u središtu su ove filozofije. To znači da na svakom nivou proizvodnog procesa primenjuju najviše standarde kvaliteta, što osiguravaju stalnim praćenjem i kontrolama.
U kompaniji su nam prekli da vode veliku pažnju prilikom odabira, prerade i pakovanja voća. Veruju da su inovacije, razvoj i kontinuirano usavršavanje odraz živog brenda. Ova poslovna filozofija je izdržala test vremena, te ne čudi da je Pfanner tokom više od 160 godina stekao poverenje miliona potrošača.

AUTOR: JOVANA LJUBIŠIĆ

FOTO: MAYREX

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije