
Bartender Zoran Budimirović priprema: Brankoni, koktel sa rakijom
Čitaocima magazina CafeBar & Restoran bartender Zoran Budimirović poklanja recept sjajno izbalansiranog koktela Brankoni, čiji ključni sastojak...
pročitaj jošPrunus je koktel koji je napravljen od šljivove prepečenice sa namerom da se podigne kultura ispijanja rakije i samih koktela na bazi voćnih rakija
Prvi zero waste kafić od 2022. godine radi u centralnom delu Zagreba, na Vlaškoj 10. Vlasnica Lori Brnčić postavila je sebi jasan cilj: spojiti lju...
pročitaj jošBeogradski June Café doručak donosi u novom, proširenom, izdanju i tako nastavlja da osvežava svoju ponudu! Nakon nedavne izmene večernjeg menija, ...
pročitaj jošSvetski lanac tematskih restorana Hard Rock Cafe uskoro će otvoriti svoj prvi lokal u Beogradu, a potraga za zaposlenima već je u toku. Pre par dan...
pročitaj još