
Otkrivamo: Šta je potrebno da voćna rakija postane svetski trend
Večno pitanje je kako je moguće da pića od žitarica, agave, šećerne trske, pa i krompira, budu po popularnosti ispred destilata koji nastaje od voć...
pročitaj jošPrunus je koktel koji je napravljen od šljivove prepečenice sa namerom da se podigne kultura ispijanja rakije i samih koktela na bazi voćnih rakija
I ove godine, inicijativa Ima bez dima poziva kafiće, barove i restorane širom Srbije da se pridruže obeležavanju Svetskog dana bez duvanskog dima ...
pročitaj jošZamislite hladan cappuccino koji donosi svežinu tajgi sa mekanim mochijem koji savršeno dodaje toplinu Srbije. Ovaj combo i još mnogo toga zanimlji...
pročitaj jošUniverzalni espreso martini već odavno dominira kao koktel sa kafom koji zbog savršene ravnoteže između slatkog likera i gorkih kofeinskih nota pru...
pročitaj još