
Mocha Mousse je boja za 2025: Moderno, sofisticirano ali i ukusno
Moka mus je boja za 2025. godinu i savršeno spaja smeđe tonove kafe i čokolade. Međutim, kada bi je pretočili u jestivi oblik, to bi svakako bila n...
pročitaj jošKada ovih dana dobijete novi broj magazina Cafe Bar & Restoran čeka vas iznenađenje u vidu magazina Dessert & Gelato! Radi se o specijalnom izdanju posvećenom poslastičarstvu, izradi restoranskih i hotelskih deserata, kao i segmentu proizvodnje zanatskog sladoleda
Tradicionalno poslastičarstvo je donedavno bilo prilično lokalno orijentisano, a poslastičari nisu imali prilike za pokazivanjem svog talenta. Ili bar ne koliko i kuvari. Međutim, vremena su se promenila. Poslastičari širom naše zemlje se krupnim koracima približavaju svetskom nivou. Sve veći broj poslastičarnica i gelateria se mogu pohvaliti vrhunskom paletom proizvoda od najkvalitetnijih sastojaka koje se mogu nabaviti na svetskom tržištu.
Svesni svih tih promena, a u skladu sa zahtevima modernog tržišta, pred vama je magazin posvećen umetnicima, profesionalcima iz sveta polastičarstva i zanatskog sladoleda.
Sve veći broj hotela i restorana ulaže u poslastičarsku sekciju, tako da iskusnim, ali i mladim generacijama poslastičara danas se ukazuju nebrojene mogućnosti za usavršavanje i napredovanje.
Magazin Dessert & Gelato će svojim sadržajem biti saputnik i pratilac na tom putu ka uspehu. Sa izuzetnim poštovanjem će se odnositi prema umeću svih profesionalaca, a eminentna imena domaće i svetske scene će govoriti za magazin i otkrivati tajne svog uspeha.
“Svi možemo u određenom trenutku biti kreativni, ali zadržati tu kreativnost nije lako. Zato je važno biti konzistentan te čuvati i graditi znanje jer jedino je ono konstantno kao i profesionalnost”, Jessica Préalpato.
SLEDEĆI BROJ MAGAZINA DESSERT & GELATO IZLAZI U DECEMBRU 2022
Moka mus je boja za 2025. godinu i savršeno spaja smeđe tonove kafe i čokolade. Međutim, kada bi je pretočili u jestivi oblik, to bi svakako bila n...
pročitaj jošBeppino Occelli mlekara je nastala 1976. godine sa ciljem da uspostavi plodonosnu vezu čoveka i prirode, između sireva Beppino Occeli, regije Langh...
pročitaj još