Barcaffe barista FRONT NOVO
13.07.2022 Cafe Bar

Postani najbolji barista u regionu! Počele su prijave za Barcaffè Barista Cup

Šoljica espresa za vas nije samo obična šoljica kafe, već i večita inspiracija da pokažete svoju kreativnost na delu? Ukoliko je odgovor potvrdan, i mislite da ste pravi majstori svog zanata, onda je prava adresa za vas regionalno takmičenje za najboljeg baristu – Barcaffè Barista Cup, za koji su prijave počele!

Prijava uz fotografiju ili video napravljenog latte art-a

Kako biste svoje veštine u umetnosti latte arta pokazali svima, sve što treba da uradite jeste da se za učešće na takmičenju prijavite na sajtu www.barcaffe.rs/baristacup, u periodu od 1. jula do 1. septembra u nekoliko jednostavnih koraka.
Svaka prijava treba da sadrži fotografiju ili video napravljenog latte art-a, koja mora da bude postavljena na sajtu. Nakon pregleda pristiglih prijava, stručni žiri će odabrati tri najbolja predstavnika iz Hrvatske, Slovenije i Srbije.

1 Barista Cup_KV_Print_Soljica Cup_KV B (003)

Pobedniku sleduje prestižna L.A.G.S edukacija i sertifikat

Finalno takmičenje biće održano 1. oktobra u Zagrebu, u Barcaffe Espresso Akademiji, svojevrsnom trening centru za bariste i caffe baru za sve ljubitelje vrhunskog espresa. U finalu će kvalifikovani baristi pripremati espreso kafu, free-pour latte i pića sa potpisom. Pobedniku sleduje prestižna L.A.G.S edukacija i sertifikat, kao i premium barista kofer, a sve učesnike očekuju vredne i simbolične nagrade.
Ukoliko ste spremni da svi vide vaša mala umetnička dela u šoljici, ne bojite se nadmetanja, ne gubite vreme, PRIJAVITE SE NA LINKU OVDE i pokažite svoje znanje i umeće u ovoj jedinstvenoj umetnosti, i možda baš vi postanete najbolji barista u regionu!

Barista barcaffe 1

Barcaffe – tradicija duga pola veka

Barcaffe je brend sa tradicijom dugom 50 godina, posvećen odabiru samo najkvalitetnijih zrna kafe u njegovom putu od sunčanih plantaža do šoljice savršene espresso kafe, za svoje potrošače. Barcaffè kontinuirano prati trendove tržišta i osluškuje nove zahteve svojih partnera i korisnika, uz fokus na stalni razvoj i unapređenje proizvodnje i proizvoda primenjujući inovacije i brigu o kvalitetu. Dodatnu potvrdu vrhunskog kvaliteta dokazuje osvajanje 13 zlatnih medalja na Međunarodnom takmičenju u degustaciji kafe (International Coffee Tasting), poslednju je osvojio prosle godine Barcaffè espresso India Single Origin. Takmičenjima poput ovog, Barcaffe želi da pokaže svoju ljubav, posvećenost i strast prema kafi, ujedno gradeći imidž eksperta u sferi espressa i prižajući priliku svim zainteresovanim baristima da i dalje napreduju i nadograđuju sebe u ovoj veoma popularnoj profesiji.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: BARCAFFE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije