CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
Dabiz Munjoz

Dabiz Munjoz otvorio fine dining restoran prerušen u fast food!

13.10.2021 Street Food

Dabiz Munjoz, najbolji chef na svetu u zadnjem izboru The Best Chef Awards poznat po genijalnim tanjirima koja priprema u restoranu DiverXO, u Barc...

pročitaj još
Marta Sthzart

Marta Stjuart u 80. godini otvara prvi restoran!

10.10.2021 Chef

Sada je potvrđeno ono što se dugo pričalo u kulinarskim krugovima. Legenda TV kuvanja Marta Stjuart otvara svoj prvi restoran početkom sledeće godi...

pročitaj još
vino prokupac čaša

Širom Srbije se slavi Međunarodni dan Prokupca

09.10.2021 Drink

Mnogobrojnim manifestacija širom Srbije ove godine po šesti put biće obeležen Međunarodni dan prokupca 14. oktobar. Dan prokupca organizuje se u sl...

pročitaj još
vranec 1

Vranac World Day, proslava autohtone sorte

08.10.2021 Drink

"Vranac World Day“ okupio je zemlje Zapadnog Balkana kako bi se proslavila ova autohtona sorte grožđa treći put zaredom. Ove godine zajedničkim na...

pročitaj još
zukardi vina

Tri uzastopna grend slema za najbolju vinariju na svetu!

05.10.2021 Drink

Vinarija iz Argentine treću godinu uzastopno izabrana je za najbolju na svetu. Na listi najboljih svetskih vinograda, ova vinarija osvojila je prvo...

pročitaj još
la cucina italiana naslovna

U prodaji je novi broj gastronomskog magazina La Cucina Italiana

04.10.2021 ITALIA LA CUCINA & VINO

Jedna od tajni italijanske kuhinje leži u jednostavnosti. Većina jela sadrži od dva do četiri glavna sastojka, ali kakvih. Ultra kvalitetnih. Drugo...

pročitaj još
Lukas Nagl

Shoyu sos šefa Lukasa je hit među svetskim restoranima

03.10.2021 Chef

Lukas Nagl stoji iza brenda LUVI Ferment koji, između ostalog, proizvodi shoyu što je, u suštini, soja sos u japanskom stilu, dobijen od soje, pšen...

pročitaj još
den barber i Alan Dukas

Alan Dikas otvorio 95% veganski restoran sa pristupačnim cenama

02.10.2021 Chef

Alan Dikas (na fotografiji desno sa šefom Denom Barberom) je u Parizu otvorio novi restoran "Sapid", za koji kaže da će biti “95 posto veganski”. d...

pročitaj još

Hajde da imamo vremena za one koji su uvek tu za nas

01.10.2021 Drink

„Hej, sad sam u nekoj gužvi, ali čujemo se ovih dana, moraš da navratiš do mene“ - koliko puta ste ovo rekli osobi sa kojom stvarno želite da prove...

pročitaj još
vino vranac

Treće izdanje „Svetski dan Vranca“

30.09.2021 Drink

Više od 20 svetskih vinskih kritičara i novinara posetiće proizvođače Vranca u Makedoniji, na Kosovu i u Crnoj Gori. Svrha manifestacije je da se ...

pročitaj još
Sveže meso

Da li je sveže meso koje se plasira na tržištu prošlo sve kontrole kvaliteta?

30.09.2021 Food

Koliko je važno da je sveže meso prošlo kontrolu kvaliteta i bezbednosti proizvoda, da trgovinski lanci obavljaju svakodnevne striktne laboratorijs...

pročitaj još

Salata od langusta sa grejpom by Milica Aleksić

30.09.2021 Chef

Hrana direktno utiče na kvalitet života što se odražava na sve veću svest o uravnoteženoj ishrani potrošača i zaposlenih u HoReCa sektoru. Loša ish...

pročitaj još
viva kafa glavna

Na OMV pumpama 1. oktobra: svaka kafa je vaša karta za humanost!

29.09.2021 Drink

OMV Srbija i ove godine 1. oktobra tradicionalno obeležava Međunarodni dan kafe i tradicionalno - zajedno sa svojim potrošačima deli solidarnost i ...

pročitaj još

Prepusti se trenutku uz osvežavajući ukus kajsije i jogurta

28.09.2021 Food

Novi proizvodni pogon Koncerna Bambi u Požarevcu vredan 12 miliona evra u kome će se proizvoditi plazma keks počeće da radi u septembru ove godine ...

pročitaj još
Konobar kafa 1

Ispovest konobara koji je letnju sezonu proveo radeći u Hrvatskoj

28.09.2021 Restoran

Sezonski rad u Hrvatskoj već nekoliko godina privlači veliki broj naših državljana koji se bave ugostiteljstvom. Tako je i jedan naš mladić odlučio...

pročitaj još
Monument

Monument proslavio četvrt veka postojanja

22.09.2021 Restoran

Sinonim beogradskog gostoprimstva, Monument, proslavio 25. godina postojanja sjajnom žurkom u novootvorenom “Ruskom caru” Monument prešao magi...

pročitaj još
Plodovi mora tanjir

Nomad Foods: Uskoro i plodovi mora iz laboratorija!

19.09.2021 Food

Najveća evropska grupacija za proizvodnju zamrznute hrane, britanska korporacija Nomad Foods najavila je nedavno da će u saradnji sa američkom komp...

pročitaj još
Spasimo hranu

Spasimo hranu! Kuvari i poznate ličnosti pripremile 135 obroka za najugroženije

15.09.2021 Food

U okviru nacionalne kampanje „Spasimo hranu, spasimo humanost“, na jučerašnjem događaju „Medijska humanitarna kuhinja“ predstavnici medija, zajedno...

pročitaj još
⟨ 1 … 103 104 105 106 107 … 134 ⟩
Cafe Bar naslovna

BROJ 75

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #20

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Chef Iskandar

Chef Iskandar na čelu kuhinje restorana Mudra Art Cuisine

02.05.2024 Chef

Priznati francuski chef Guillaum Iskandar je donedavno vodio kuhinju restorana Langouste, koji je pod njegovim vođstvom uvršten u Michelinov vodič,...

pročitaj još
Coca Cola Deda Mraz

Coca Cola aplikacija: Pronađi Deda Mraza u sebi

16.11.2023 Drink

Nakon decenija širenja prave magije tokom praznika, na vrhu Deda Mrazove liste želja ove godine je čin ljubaznosti. Kampanjom “Svetu je uvek potreb...

pročitaj još

Kultni grafit „Konjarnik republika” bio je inspiracija za Republika Pub

12.12.2020 Cafe Bar

Republika Pub pruža gostima kvalitetnu muziku i šarenoliku ponudu hrane i pića. Kultni grafit „Konjarnik republika”, dao je inspiraciju za naziv i ...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.