
Smuđ s mrežicom od sipinog mastila šefa Aleksandra Bućana
Svoj entuzijazam i ljubav prema kulinarstvu Aleksandar Bućan nam prezentuje u jelu koje sublimira teksture i ukuse koje je otkrio tokom usavršavanj...
pročitaj jošSvoj entuzijazam i ljubav prema kulinarstvu Aleksandar Bućan nam prezentuje u jelu koje sublimira teksture i ukuse koje je otkrio tokom usavršavanj...
pročitaj jošKampanja #SamoUzivaj, brenda Insta Grand odlikovana je nagradom u kategoriji Best Social Influencer Marketing, na međunarodno priznatom takmičenju ...
pročitaj jošPovodom Svetskog dana okeana, koji se obeležava 8. juna, METRO Cash & Carry je pokrenuo globalnu inicijativu za smanjenje upotrebe plastike. Vi...
pročitaj jošNovi proizvodni pogon Koncerna Bambi u Požarevcu vredan 12 miliona evra u kome će se proizvoditi plazma keks počeće da radi u septembru ove godine ...
pročitaj jošU Skoplju je uspešno održano deseto jubilarno izdanje Balkanskog međunarodnog takmičenja vina (BIWC). Na takmičenju je učestvovao rekordan broj vin...
pročitaj jošTvorac kulinarskog projekta "Sudar ukusa", šef Miloš Grahovac, podelio je s nama recept u kojem je na tanjiru spojio – nespojive komponente Promoc...
pročitaj jošNa čelo međunarodnog Balkanskog takmičenja vina BIWC (The Balkans International Wine Competition) izabran je Igor Luković, vinski kritičar i public...
pročitaj jošOvaj bezalkoholni tonik na bazi biljaka sa niskim sadržajem kalorija, prvi je kraft tonik u Srbiji. Svežeg je mirisa, izraženih citrusnih i biljnih...
pročitaj jošKod nas dolazak lepog vremena može da znači samo jedno... ukusan roštilj! Iskoristite TABASCO® sosove kao savršen trik da specijalitete sa roštilja...
pročitaj jošUšuškan u malom lokalu na Crvenom krstu, u Ulici cara Nikolaja II 83, specifičnog enterijera inspirisanog muzikom, otvoren s idejom da oživi koncep...
pročitaj jošSezona roštiljanja nam je pred vratima! Nebitno da li na roštilju spremate meso, ribu ili povrće, koristite „Kikkoman” soja sos, Teriyaki sos ili b...
pročitaj jošAko ste generacija koja je krajem 90-ih izlazila u elitne restorane Beograda, one s internacionalnim specijalitetima, vrhunskim vinima i prvim some...
pročitaj jošZahvaljujući svojoj rashladnoj snazi, ZOOM brzo rashlađuje proizvode sprečavajući razmnožavanje bakterija, sušenje proizvoda i čuvajući izvorna org...
pročitaj jošKako ne biste bacali višak prilikom pripreme jela, bitno je da ovladate Zero Waste tehnikom. Tehnika se uči i stiče radom u različitim restoranima,...
pročitaj jošSva zrna kafe poznatog brenda sadrže sertifikat Rain Forest Alliance (Saveza kišnih šuma), koji poseduje samo 6% plantaža kafe iz celog sveta, pri ...
pročitaj jošRestoran „Švajcarija” započeo je svoj život kao restoran za sve vrste proslava (do 250 gostiju). Za kratko vreme izdvojio se kvalitetom i postao je...
pročitaj jošNovi ZOOM od Lainoxa linija je šok komora sa ergonomskim ekranom na dodir, ojačanim (BOOSTED) rashladnim sistemom i Smart Bluetooth konekcijom za A...
pročitaj jošTork je proizveo sapun za neutralizaciju uobičajenih mirisa hrane i uklanjanje masnoća sa kože. Preporučljiv je za korišćenje u HORECA sektoru (kuh...
pročitaj još