lago kolači 1
12.11.2021 Food

Ciambelle i Crostatine, inovativni slatkiš uz čaj i kafu

Mayrex vam predstavlja nove Lago Ciambelle i Crostatine, savršene slatkiše kao dodatak uz čaj i kafu.

Lago kolačići sa kakao i punjenjem od šumskog voća

Ciambelle sa kakao punjenjem ili punjenjem šumskog voća – mekane, ukusne i neodoljive i kao takve ih preporučujemo uz čaj, dok Crostatine sa kakaom ili šumskim voćem – mirisne, kremaste, poluhrskave kolačiće rado kombinujemo uz kafu, domaću ili espresso.
Odličan ukus koji dolazi iz kompanije koja postoji više od 50 godina, a koja je nastala upravo iz velike strasti zanatlije Gastone Laga da stvori inovativnu konditorsku kompaniju.

lago kolači 3

Gastone Lago osnovao je Elledi sa svojim bratom i njegovim poslovnim partnerom Di Datom 1968. godine i od samog početka imao je na umu da stvori inovativnu konditorsku kompaniju koristeći svoju veliku zanatlijsku strast. Kompanija je postala poznata po korišćenju najnaprednije tehničke stručnosti primenjene u konditorskoj industriji da bi ponovo stvorila aromu i neponovljivi ukus zanatskog proizvoda.

Lago kolači 2

Firma Mayrex d.o.o. posluje od 1993. godine, sa sedištem u Batajnici, na 20 km severno od Beograda prema Novom Sadu. Od 1999. godine naša firma posluje pod imenom Mayrex d.o.o. ali struktura i vizija naše porodične firme je do danas ostala ista.

Mayrex d.o.o.
Stevana Simića 14v,
11277 Ugrinovci, Srbija
+381 11 4018 742
+381 11 4018 743
[email protected]

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: MAYREX

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije