Kolektivno u Kolektiv na kafu i ceđene sokove
U zemunskom naselju Altina otvoren je caffe “Kolektiv”. Prostire se na 200 kvadratnih metara i poseduje 90 sedećih mesta. Objekat je dizaniran po p...
pročitaj jošU zemunskom naselju Altina otvoren je caffe “Kolektiv”. Prostire se na 200 kvadratnih metara i poseduje 90 sedećih mesta. Objekat je dizaniran po p...
pročitaj još369 bar & restoran, novi je biser na Novom Beogradu za ljubitelje hrane visokog kvaliteta, kvalitetne kafe, opuštene atmosfere i savremenog pro...
pročitaj jošRadomir Raša Vlačić, velemajstor praseće bajadere, srpskog sušija, sporog jagnjeta i čega sve još ne, opet je oduševio Beograđane. Osmislio je "Ra...
pročitaj jošKultura Bar u Beogradu je jedan od začetnika koktel priče kod nas. Kultura bar krase autentična retro polica, široki spektar klasičnih i signature ...
pročitaj jošZa nepune tri godine poslovanja, od malog porodičnog gazdinstva u selu Prilipac nadomak Arilja, gde je nastao prirodni, matični sok, hladno ceđena ...
pročitaj jošOkrugli, kvadratni, kockasti, ili možda trouglasti tanjir? Žene lako razrešavaju tu dilemu jer kupuju po svom ukusu. Vlasnici objekata nemaju tu pr...
pročitaj jošPrva platinasta Decanter medalja za srpski šardone Vinarija Erdevik učestvovala je na prestižnom Decanter World Wine Awards takmičenju i osvojila ...
pročitaj jošDa se upornost, istrajnost i rizik isplate najbolje se vidi u slučaju jedne mlade žene Jelene Disić. Naime, ona je, uz pomoć dva prijatelja, usred ...
pročitaj jošEpidemiolog Darija Kisić Tepavčević rekla je, nakon sednice Kriznog štaba, da će u kafićima i restoranima, u zatvorenim prostorima, radno vreme bit...
pročitaj jošWork from our hotel, enjoy a meal you don't have to prepare, fresh coffee and ice cold lemonade with super-fast WiFi. If you need a new work space...
pročitaj jošŽivko Radojčić je srpski šef koji već nekoliko godina živi i radi u Njujorku. U svom carstvu, restoranu Marlow Bistro u elitnom delu Njujorka, on ...
pročitaj jošKulinarski majstor Ludo Lefevr otkriva kako mu uspeva da svaki put napravi savršenu pohovanu piletinu. Ludo: "Za dekadentnu piletinu morate iskori...
pročitaj jošPrunus je koktel koji je napravljen od šljivove prepečenice sa namerom da se podigne kultura ispijanja rakije i samih koktela na bazi voćnih rakija...
pročitaj jošSvetlana Božović, diplomirani ekonomista, radi na poziciji AFH menadžera u kompaniji Strauss Adriatic, čiji je deo od 2003. godine. Iza nje su broj...
pročitaj jošSveti gral svakog bariste jeste savršeni espreso. I kao što svi istraživači i avanturisti čitav život provedu u potrazi za čašom iz koje su Isus i ...
pročitaj jošRadi se o relativno novom koktelu koji je kreacija barmena Džekija Patersona iz San Franciska. Kao inspiracija poslužile su mu krvavo crvene narand...
pročitaj jošBred Pit je predstavio svoj prvi roze šampanjac vinarije Miraval - Fleur de Miraval. Ovaj roze šampanjac se pravi od 75 posto šardonea i 25 posto p...
pročitaj jošSaradnja najstarije legalne destilerije na Islay, Bowmore i Aston Martina završena je spektakularno. Flašom Black Bowmore DB5 1964 single malta nap...
pročitaj još