15.07.2021 Restoran

Izašao je julski broj magazina „Cafe Bar & Restoran“

I pored tropskih vrućina plodovi rada u restoranskoj industriji se polako, ali sigurno beru. Pune bašte gostiju, nova ulaganja, novi lokali, protok novca teče. Da li ima problema? Naravno, da ih ima i uvek će ih biti. Zato je bolje da ih nazovemo drugačije – izazovi.
Jedan od većih izazova kojem smo posvetili jednu od tema jeste izazov u vezi nedostatka radne snage. Menadžer ugostiteljstva Relja Bukvić bio je naš sagovornik i otkrio nam je gde on vidi razrešenje ove situacije.

CB&R Naslovna broj 053

Da tradicija i moderno idu ruku pod ruku, uverićete se kroz priču o novootvorenom restoranu “Kolo”.
Sa šefom Nikolom Stojakovićem smo razgovarali na temu redefinisanja fine dininga. Za to vreme u svetu traje burger revolucija koju su započeli šefovi čiji su restorani ovenčani Mišlenovim zvezdicama.
U velikom intervjuu pastry šefica Bojana Bukvić je pričala o svojim počecima u svetu gastronomije, ali i o njenim aktuelnim aktivnostima u Beogradu.
Naše gore list, šef Živko Radojčić je u Njujorku započeo sa realizacijom projekta “Loza.NYC”, u kojem balkansku kuhinju želi da prikaže u njenom punom sjaju.
Petorica italijanskih šefova su nam pojasnili zašto je maslinovo ulje glavni sastojak njihovih jela, a ekipa iz Deep House grupe nam je pokazala kako se uređuje objekat koji treba da bude topao i prijatan, na novosadski način.
Naš kolumnista Hadži Jovan Mrđenović je po 37. put otputovao u Grčku i doneo nam zanimljivu priču o dve zemlje kroz dvoje ljudi.
I za kraj, da se zahvalimo svim našim sagovornicima koji su podelili svoja iskustva i znanje za “Cafe Bar & Restoran” i ako vam ona pomognu u daljem poslovanju, mi smo ostvarili svoj cilj.

S poštovanjem
Redakcija magazina “Cafe Bar & Restoran”

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: ŽARKO RADOVANČEV

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije