Moet event, Lafayette
21.11.2023 Drink

Moet & Chandon – proslava najvoljenijeg šampanjca u klubu Lafayette

Najvoljeniji šampanjac u celom svetu – Moet & Chandon ugostio je istaknute predstavnike društvenog života prestonice i internacionalne goste kuće Maison
čime je obeležio 280 godina tradicije. Ovaj jedinstven događaj održan je u Kabare klubu Lafayette uz moto: Slavimo život od 1743.

Moet & Chandon: 280 godina art de vivre

Dugačka i bogata istorija velikih i raskošnih svečanosti kreirala je od brenda Moet & Chandon globalnu ikonu slavlja. Od kraljevskog dvora, do crvenog tepiha, od Studija 54 do Grend slemova, Moet & Chandon nas sve okuplja u uzbudljivim i posebnim trenucima u našem životu.

Into Blinov, Moet Chandon Europe i Ted Lelekas brend ambasador brenda Moet

Into Blinov, Moet Chandon Europe i Ted Lelekas brend ambasador brenda Moet

Nakon Sidneja, Njujorka, Tokija, Pariza i Londona, sada i Beograd i Srbija imaju privilegiju da budu deo bogate istorije brenda koja je okupila preko 350 gostiju iz 15 zemalja sveta. Gosti su pozvani da krenu na putovanje za čula u duhu motoa: Slavimo život od 1743. i da iskuse jedinstvenu art de vivre i umetnost slavlja Moët & Chandona ukorenjenu u samim genima kuće Maison.

Milan Krstić, generalni menadzer Energy star DOO

Milan Krstić, generalni menadzer Energy star DOO

Jedinstven događaj u Beogradu predstavio je tradiciju slavlja kuće Maison kroz poglavlja njihove istorije koji slave Žene, Život, Sport, Umetnost življenja i ceo Svet.
“Već skoro 3 veka Moet & Chandon je šampanjac kojim su obeležavani značajni događaji kroz istoriju, kao i lični trenuci za pamćenje. Ova noć je bila izuzetno značajna za Kuću Maison i za našu regiju Srednje Evrope, jer nam je pružila priliku da proslavimo 280. godišnjicu brenda u Beogradu gde smo okupili sve naše partnere, kolege, prijatelje i poštovane članove udruženja Moet Society, zajednicu odabranih influensera koji dele vrednosti kuće Maison – veličanstvenost, velikodušnost i eleganciju. Nadam se da su svi naši gosti sa sobom poneli jednu ključnu poruku sa ovog nezaboravnog večerašnjeg događaja: da je život pun prilika za slavlje”, istakla je Nora Szegedi, Brend menažer za Centralnu Evropu brenda Moet Hennessy.

Moet Daniel Sebe i Nora Szegedi iz brenda Moet

Moet Nora Szegedi i Daniel Sebe iz brenda Moet

Ovim povodom Milan Krstić, Generalni menadžer Energy Star International DOO, koji je ekskluzivni uvoznik Moet Henessy-a za Srbiju od 2014. godine, se zahvalio svim saradnicima i gostima na odličnom događaju. Vizuelno plesni performans, pod umetničkom direkcijom koreografa Milana Gromilića, umetničkog direktora Lafayette-a, upotpunio je magični glas naše poznate jazz umetnice Lene Kovačević, koja je bila specijalna gošća večeri.

Moet event, Lafayette 7

Degustacija jedinstvenog Moet & Chandon Grand Vintage 2004

Jedan od ključnih momenata večeri bila je degustacija jedinstvenog Moet & Chandon Grand Vintage 2004, u ekskluzivnoj Jeroboam veličini. Ove specijalne boce, koje su podeljene sa našim gostima, upravo predstavljaju onaj jedinstven Moet & Chandon duh po kome je brend prepoznatljiv. Povodom velikog jubileja, ova limitirana serija proizvedena u samo 280 boca, sazrevala je u podrumima duže od 15 godina i sad je spremna da obeleži jubilarnu godišnjicu šampanjca Moet & Chandon, odražavajući izuzetnu kombinaciju zrelosti, kompleksnosti i harizme, koja ga čini savršenim za proslavu ovog zadivljujućeg trenutka Kuće. Proslava u Beogradu je realizovana u saradnji sa kompanijom Energystar International, zvaničnim distributerom brenda Moët & Chandon u Srbiji.

FOTO: NEW ENTERTAIMENT OFFICE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije