CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
tradicionala 2025

Tradicionala 2025: Izbor za najbolje restorane – Grand Jezero, Kod Goce i Renata i Mala Kolubara na reci

21.07.2024 Restoran

Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli...

pročitaj još
Antonio Bachour Cheesecake sa ananasom

Klasik u novom ruhu: Pastry chef Antonio Bachour ovako priprema cheesecake sa ananasom

20.07.2024 Chef

Antonio Bachour dominira stilom kao malo ko drugi, uz pažnju uvek usmerenu na nove trendove i principijelno zadržavanje autentičnog izraza. Kao tak...

pročitaj još
Restoran Barolo Nis

Restoran Barolo nudi jela italijanske kuhinje i prepoznatljivu toplinu juga

19.07.2024 Restoran

Restoran Barolo u Nišu doprineo je da prestonica meraka bude bogatija za elegantno mesto, gde goste očekuje veliki izbor ukusnih jela uparenih s na...

pročitaj još
tradicionala 2025

Tradicionala 2025: Izbor za najbolje restorane – Central Д, Tabor i Kod Tenka

18.07.2024 Restoran

Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli...

pročitaj još
La Cucina i Vino front naslovna strana

U prodaji je novi broj magazina La Cucina & Vino

17.07.2024 ITALIA LA CUCINA & VINO

Novi broj magazina La Cucina & Vino je od danas na prodajnim mestima širom Srbije. La Cucina & Vino svoje verne čitateljke i čitaoce poziv...

pročitaj još
Aloha poke

Chef Perry Bateman nam otkriva čarobne ukuse havajske kuhinje: Isprobajte Poke Bowl

17.07.2024 Chef

Chef Perry Bateman nas uvodi u čarobni svet havajske kuhinje čija je glavna zvezda činija izobilja pod nazivom poke. Sama reč poke označava poprečn...

pročitaj još
Ima bez dima glavna fotka

Ima bez dima: Da li ugostiteljima prija vazduh bez dima

16.07.2024 Restoran

Sve učestalije najave da bi i u Srbiji moglo doći do zabrane pušenja u zatvorenom je nešto što inicijativa Ima bez dima sa posebnom pažnjom prati. ...

pročitaj još
Lesley Gracie - Hendrick's gin

Hendrick’s džin je dete Lesley Gracie: Alhemija u boci, sendvič sa krastavcima usred ružičnjaka

16.07.2024 Drink

Od dana kada se pojavio na policama barova Hendrick's je osvojio srca ljubitelja džina, a Wall Street Journal ga je 2003. imenovao najboljim džinom...

pročitaj još
Gronda aplikacija za chefove

Gronda – najveća on line zajednica profesionalnih kuvara. Otkrijte najlepše kulinarske kreacije i ekskluzivne recepte

15.07.2024 Chef

Podstrek i inspiracija ponekad su potrebni i najboljima. Gronda je tu za sve korisnike, bez obzira da li se radi o izgradnji profesionalnog imena k...

pročitaj još
tradicionala 2025

Izbor za najbolje restorane: Tradicionala 2025 – Restoran Pastir, Groš i Kosač

14.07.2024 Restoran

Svako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji....

pročitaj još
Gaspaco zeleni Thai Gazpacho

Ovako Michelinov chef Pim Tecamuanvivit priprema gaspačo na tajlandski način

13.07.2024 Chef

Chef Pim Tecamuanvivit je zaobilaznim putem ušla u profesionalni svet gastronomije. Dokazala se kao uspešan food writer dok je radila za New York T...

pročitaj još
Nar bar kolaci

Nar bar – mesto za kafu i savršene veganske kolače

12.07.2024 Cafe Bar

Više nego dobar razlog da posetite Nar bar jesu kafe i veganski kolači iz poslastičarnice Urma. Pored toga, na ovom prijatnom mestu možete uživati ...

pročitaj još
1 Speculas soljica

Novo u HoReCa: Pionir Chef Speculaas biscuit 

12.07.2024 Food

Speculaas biscuit je jedan od prvih artikala Pionirovog HoReCa proizvodnog programa i dolazi u display kutiji neto težine 1,8 kg, unutar koje se na...

pročitaj još
Decanter 2024 front

Cafe Bar & Restoran tasting: 4 zlatna srpska vina

11.07.2024 Drink

Na ovogodišnjem Decanterovom ocenjivanju u Londonu srpski vinari su osvojili četiri zlatne, 45 srebrnih i 65 bronzanih medalja. Srpska vina osvoji...

pročitaj još
tradicionala 2025

Tradicionala 2025: Izbor za najbolji restoran tradicionalne kuhinje – Vitina iža, Lovački dom i Vinogradi

11.07.2024 Restoran

Svako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji....

pročitaj još
Grand kafa promo

Uživajte u savršenoj šoljici kafe. Otkrivamo vam finese za pripremu domaće kafe

10.07.2024 Drink

Domaća kafa već dugo predstavlja omiljeni napitak za ljude sa ovih prostora, ritual koji mnogi ne preskaču i teško im je da zamisle svoj dan bez is...

pročitaj još
Eriko Rekanati

Ukrotitelj vatre i gospodar žara: Chef Eriko Rekanati ovako priprema bistecca marchigiana

10.07.2024 Chef

Chef Eriko Rekanati decenijama koristi nauku u svakodnevnom kuvanju ali, kao i svaki umetnik, oslanja se na intuiciju. Chef Eriko Rekanati je jedan...

pročitaj još
armanjak voda zivota

Najstarija voda života: Armanjak je piće sa više od 700 godina živopisne istorije

09.07.2024 Drink

Armanjak je najstarija eu-de-vie (voda života) na bazi vina, proizveden na jugozapadu Francuske, sa više od 700 godina istorije. Armanjak svoj nazi...

pročitaj još
⟨ 1 … 26 27 28 29 30 … 130 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #19

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Glavno jelo iz hotela Bramble S&H Montagne u Švajcarskoj

22.01.2023 Chef

Šef Owain Tomblin otkriva recept za omiljeno jelo gostiju u švajcarskom hotelskom kompleksu Bramble S&H Montagne. Luksuzne ski brvnare Ow...

pročitaj još
ruy rb2 callebaut

Callebaut predstavio Ruby čokoladu RB2: druga generacija Ruby čokolade, intenzivnije boje i voćnog ukusa

03.10.2024 Food

Švajcarska kompanija Barry Callebaut, vodeći svetski proizvođač visokokvalitetnih proizvoda od čokolade i kakaoa lansirala je novi proizvod. U okv...

pročitaj još
1 Raw and smoked

Šef Uroš Knežić predstavio svoje Raw & Smoked proizvode

29.12.2021 Food

Kad neko prođe školu legendarnog šefa Stambola Geštamova, onda može da kaže da ima besprekorne temelje za dalje usavršavanje i napredovanje. Posle ...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja