CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
Cafe Bar & Restoran Naslovna front

Predstavljamo: Magazin Cafe Bar & Restoran za decembar

30.12.2023 Cafe Bar

Izašao je novi broj magazina Cafe Bar & Restoran, a pred vama je samo delić sadržaja koji smo pripremili. Cafe Bar & Restoran predstavlja ...

pročitaj još
Winterhalter Srbija profesionalna oprema

Menadžer prodaje Winterhalter, Aleksandra Nikolić: „Mi u Winterhalteru već danas mislimo na to šta ćete sutra poželeti“

30.12.2023 Horeca oprema

U tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi...

pročitaj još
Anketa Ilustracija 2024

Hygiene Pro Team donosi na tržište ekološki prihvatljive proizvode

29.12.2023 Horeca oprema

Početkom ove godine Hygiene Pro Team je postao deo kompanije Europapira člana Heinzel grupe. Udruživanjem snaga ove dve kompanije realizovana je vi...

pročitaj još
Plantaze 13. jul

Plantaže 13. jul u 2024. godini donose vrhunski vinjak, premium džin i rakiju od breskve

29.12.2023 Drink

U tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi...

pročitaj još
metro cash and carry 2024

METRO Cash & Carry Srbija će svoje kupce i u 2024. podržati u razvoju

28.12.2023 Horeca oprema

U tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi...

pročitaj još

Knjaz Miloš je u 2023. dobio novu mladost, vitalnost i relevantnost

28.12.2023 Drink

Kompanija Knjaz Miloš u proteklih nekoliko godina brojnim inovacijama u portfoliju, optimizacijom poslovanja i ulaganjem u tim funkcionalnih eksper...

pročitaj još
Atlantic Brands, Dragoljub Radojičić stanje u HoReCa sektoru komentariše

Atlantic Brands u 2024. planira novitete u portfoliju, radionice i obuke za HoReCa zaposlene

27.12.2023 Horeca oprema

U tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi...

pročitaj još
WMF Kafe Aparati Espresso

WMF kafe aparati – inovativno barista iskustvo na jedan dodir ekrana

27.12.2023 Horeca oprema

Sa više od 300.000 profesionalnih aparata za kafu instaliranih širom sveta, WMF kontinuirano razvija svoje proizvode, koje iz godine u godinu unapr...

pročitaj još
Anketa Igor Mišić Tork

Tork natural proizvodi zadovoljavaju najviše kriterijume održivosti

27.12.2023 Horeca oprema

Tork, kao svetski brend broj 1 u profesionalnoj higijeni i kao neko ko oblikuje tržište u ovoj oblasti, pomaže klijentima da poboljšaju nivo poslov...

pročitaj još
La Cucina i Vino naslovna front

Obavezno štivo za zimske trenutke sreće: La Cucina & Vino je u prodaji

26.12.2023 ITALIA LA CUCINA & VINO

Novi broj magazina La Cucina & Vino za zimu je u prodaji La Cucina & Vino, magazin za sve kojima je Italija na srcu Buongiorno Italia c...

pročitaj još
Mlekara Šabac Barista mleko

Ivana Ivačković: Mlekara Šabac proširuje HoReCa portfolio

26.12.2023 Drink

Mlekara Šabac je jedna od vodećih na tržištu Srbije sa tradicijom proizvodnje mleka i mlečnih proizvoda dugom više od 90 godina. U izmenjenom oblik...

pročitaj još

Svetlana Vučinić, AFC Director Strauss Adriatic: „BeanZ ćemo snažnije jačati u premium segmentu“

26.12.2023 Drink

U tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi...

pročitaj još
Swizzle rum bar Dača

Swizzle Rum Bar & Drinkery našeg Danila Božovića proglašen za drugi najbolji bar u Americi 

25.12.2023 Cafe Bar

Swizzle Rum Bar & Drinkery ne prestaje da impresionira i postavlja nove standarde u ugostiteljstvu, a to potvrdila i Yelp platforma, specijaliz...

pročitaj još
Mini Panetone Božićni kolač

Panetone, slatki Božićni hleb, je nastao kao plod ljubavi

25.12.2023 ITALIA LA CUCINA & VINO

Najpopularniji slatki hleb panetone, koji je neizostavan na Božićnoj trpezi je nastao kao plod ljubavi milanskog plemića i zanosne pekarke Paneton...

pročitaj još
Street Food Festival burger

Filip Meter: Streetfood je doživeo ozbiljan procvat u kvalitetu

25.12.2023 Food

Filip Meter, General Manager Spices of the World doo, se u tradicionalnoj prednovogodišnjoj anketi osvrnuo na situaciju u našem HoReCa sektoru i na...

pročitaj još

Vinarija Tikveš nastavlja kreiranje jakih partnerskih odnosa i u 2024. godini

25.12.2023 Drink

U tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi...

pročitaj još
Poslovna kretanja za 2024

Pesada Nameštaj u 2024. planira širenje asortimana u indoor i outdoor kategorijama

24.12.2023 Horeca oprema

U tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi...

pročitaj još
Anketa ML International veganski proizvodi

M&L International: „Potrošači se okreću veganskim i vegetarijanskim jelima“

24.12.2023 Food

M&L International je kompanija koja već 18 godina kreira trendove u gastronomiji na tržištu Srbije i Crne Gore. Vlasnik i direktor kompanije, L...

pročitaj još
⟨ 1 … 42 43 44 45 46 … 128 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #19

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Degustacija vrhunskih šeri vina andaluzijske vinarije Peres Barkero

27.03.2023 Drink

Vinarija Pérez Barquero (Peres Barkero) nalazi se u Andaluziji, u vinskoj regiji Montilja-Moriles u Kordobi , jednoj od najstarijih oblasti za proi...

pročitaj još
limoncelo, recept za limoncelo, limoncelo liker

Limončelo: Najpopularniji italijanski liker sa Amalfi obale

09.06.2025 Drink

Limončelo je liker od limuna koji se uglavnom proizvodi oko Sorentinskog poluostrva i na obali Amalfija. Originalni limončelo se pravi isključivo o...

pročitaj još
emperiranje cokolade 1

Francisco Migoya otkriva tajnu pravilnog temperiranja čokolade

25.08.2022 Chef

Francisco Migoya, glavni šef u Modernist Cuisine, organizaciji koja okuplja šefove, naučnike, istraživače i brojne druge saradnike, odrastao je u M...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja