
Parmezan se najviše falsifikuje! Original će od sada biti čipovan
U borbi protiv falsifikatora, italijanski koncern proizvođača sira Parmigiana Reggiana su u velike kolutove počeli stavljati jestive mikročipove sa...
pročitaj jošU borbi protiv falsifikatora, italijanski koncern proizvođača sira Parmigiana Reggiana su u velike kolutove počeli stavljati jestive mikročipove sa...
pročitaj jošPizzeria Lucianoo i njen prijatni ambijent asocira na ležernost i komociju, baš kao u nekoj od italijanskih tratorija. Quattro Carne je favori...
pročitaj jošOktobar u Beogradu obeležiće tradicionalni market rukotvorina malih proizvođača koji će od 13. do 20. oktobra na Platou ispred TC Rajićeva predstav...
pročitaj jošPfanner, autrijski brend vrhunskih sokova, je već dugi niz godina prisutan na tržištu Srbije. Pfanner novi ukusi savršeni za HoReCa sektor Pfann...
pročitaj jošVinarija 13. jul Plantaže proslavlja šezdeset godina postojanja autentične vinske priče, dok legendarni Vranac Pro Corde slavi trideseti rođendan. ...
pročitaj jošHotel Slavija nije uspeo da reši svoje finansijske probleme, iako su sobe izdavali i za mesečni zakup. Hotel Slavija na prodaju, očekuje se dobra ...
pročitaj jošLa Cucina & Vino je na kioscima U Italiji je pre tridesetak godina rođen Slow Food pokret sa idejom da se promoviše sporo uživanje u kvalitetn...
pročitaj jošU okviru apartmana Borovi Divčibare, okružen netaknutom prirodom i očaravajućim pejzažima, nedavno je sa radom počeo restoran Central Д koji nudi a...
pročitaj jošNakon otvaranja prvih ambasador radnji u okviru METRO trgovačke franšize, u toku septembra meseca otvoreno još čak sedam "Jutro" objekata širom Srb...
pročitaj jošU filmu Casino Royale Vesper Lynd pita Jamesa Bonda da li je koktel nazvao po njoj jer “ostavlja gorak ukus u ustima” Vesper martini koktel je kr...
pročitaj jošLana Kokl iz Slovenije osvojila je prvo mesto u velikom finalu ovogodišnjeg Barcaffe Barista Cup-a. Jedino regionalno takmičenje je i ove godine ok...
pročitaj jošDirektorka Irma Ljajko ističe da su visoki standardi i inovativnost tajna uspeha preduzeća Gastpro. Gastpro je plod ogromne želje, upornosti i ist...
pročitaj jošChef Dragan Lukić već decenijama koristi Kikkoman soja sos kao i druge Kikkomanove prirodne proizvode. Umami iz soja sosa će istaći arome izvorne ...
pročitaj jošKristina Meinl, izvršna direktorka Julius Meinl, predstavnica pete generacije porodice Meinl u Beogradu. Julius Meinl predstavlja nove načine ...
pročitaj jošPiatakia, ime koje već dobro poznato posetiocima splava na Dorćolskom keju i taverne u Zemunu, odnedavno je i mesto grčkih mirisa i ukusa na Novom ...
pročitaj jošPronaći flašu škotskog viskija koji je destilovan pre gotovo 200 godina je izuzetno retko, neobično i neočekivano. Najstariji škotski viski je nap...
pročitaj jošSa ciljem da motiviše ugostiteljski sektor da se još aktivnije uključi u inicijative upravljanja i odlaganja staklenog otpada, kompanija Sekopak, v...
pročitaj jošBilo da volite jaku domaću ili pak slabiju, gorku ili slatku, da vam je omiljena “ona jutarnja koja razbuđuje” ili pak popodnevna u pauzi od posla,...
pročitaj još