Amalfi Terasa New Media Tim parti
07.06.2024 Cafe Bar

New Media Team proslavio 15 godina rada na Amalfi Terrazzi

New Media Team, vodeća regionalna agencija za integrisane komunikacije okupila je više od stotinu kolega iz medija, kako bi im se posebno zahvalila na divnoj saradnji tokom prethodnih 15 godina uspešnog poslovanja koje obeležava ove godine.

„New Media Team čini 65 vrhunskih profesionalaca“

New Media Team sarađuje sa brojnim internacionalnim klijentima i kontinuirano pomera granice na polju komunikacija, zbog čega je jedna od najvećih i najpriznatijih u Srbiji i regionu.  Prema rečima Aleksandre Radujko, vlasnice i generalne direktorke New Media Team-a, 2024. godina biće u potpunosti posvećena obeležavanju velikog jubileja, a tokom godine se organizuju događaji za sve poslovne saradnike.

Amalfi Terasa New Media Tim proslava

 „Ovim posebnim okupljanjem želeli smo da se zahvalimo svim našim kolegama iz medija koji su uvek bili uz nas i sa kojima divno i uspešno sarađujemo. Beskrajno nam je drago da su se odazvali u ovolikom broju. Naša međusobna saradnja je svakodnevna, i veoma kvalitetna na šta smo vrlo ponosni. Zajednički smo iznedrili hiljade vesti, ljudskih priča, korporativnih i brend objava. New Media Team, koji čini 65 vrhunskih profesionalaca, nastaviće da kreira priče koje ljudi dele, pamte i koje traju kroz vreme”, istakla je Radujko.

Amalfi Terasa New Media Tim žurka

Amalfi Terrazza je jedan od najvećih projekata agencije New Media Team

Druženje sa predstavnicima medija upriličeno je na Amalfi Terrazzi na Kosančićevom vencu, jednom od najvećih projekata agencije New Media Team. Na istom mestu je do sada organizovan veliki broj događaja, posetilo ga je preko 10.000 ljudi, a NMT media matine organizovan je kao jedno od poslednjih dešavanja pred završetak ovog izuzetno uspešnog projekta, koji se nakon Beograda seli u Podgoricu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije