
Svetski dan održive gastronomije i budućnost domaćeg ugostiteljstva
Povodom Svetskog dana održive gastronomije, METRO HoReCa centar okupio je partnere i stručnjake iz oblasti hotelskog i restoranskog poslovanja, kak...
pročitaj jošHoReCa centar organizuje prvu METRO HoReCa Akademiju – set interaktivnih obuka za unapređenje kvaliteta gastronomije i poslovanja ugostiteljskih objekata.
Obuke su osmišljene na dva nivoa – osnovnom i naprednom, sa teorijskim znanjem i praktičnim veštinama koje se za kratko vreme mogu primeniti u HoReCa poslovanju. Profesionalci iz različitih oblasti čine grupu odabranih Instruktora i predavača, čija posvećenost i ljubav prema profesiji pruža priliku da se u opuštenoj i prijatnoj atmosferi steknu nova i vredna iskustva.
Svi polaznici dobijaju elektronsku skriptu i elektronski sertifikat o završenoj obuci. Za više detalja, planirane termine i teme obuka, kao i prijavu – posetite https://www.metro.rs/inspiracija/horeca-centar/METRO-HoReCa-Akademija.
Vrste soli imaju presudnu ulogu u kreiranju ukusa i teksture jela. Bilo da ste profesionalni kuvar, HoReCa dobavljač ili pasionirani uživalac dobro...
pročitaj jošTermin "od njuške do repa" je nastao krajem devedesetih godina, a prvi ga je upotrebio chef Fergus Henderson, koji je u istoimenoj knjizi propagira...
pročitaj jošPastry chef Petar Žuljević, prepoznat kao lider u premium segmentu poslastičarstva, kreirao je ekskluzivnu kolekciju torti za Crowne Plaza Belgrade...
pročitaj još