Grand kafa
11.10.2023 Drink

Grand kafa nagradila najlepše kafene priče

Grand kafa vas redovno podseća da neke od najlepših priča nastaju uz omiljenu šolju kafe. Najčešće kada svoje dragocene trenutke delimo sa najdražima i stvaramo uspomene za pamćenje.

Grand kafa nagradila autore 50 najinspirativnijih priča

Da uz kafu nastaju najinteresantniji razgovori pokazao je i kreativni konkurs „Najlepše kafene priče“ koji je Grand kafa organizovala na društvenim mrežama i podstakla svoje potrošače da podele zanimljive doživljaje uz miris i ukus najdraže kafe.
Grand kafa je autore 50 najinspirativnijih priča nagradila odlaskom na predstavu „Rolerkoster“ u Ateljeu 212, koji su, zajedno sa brojnim ljubiteljima dobrih pozorišnih komada, dobili priliku da uz šoljicu kafe provedu nezaboravne trenutke i kreiraju nove priče za pamćenje.

Grand kafa bioskop

GRAND KAFA U ATELJEU 212

Grand kafa je uvek dobar povod za razgovor

Na konkurs su pristigle brojne priče o prijateljstvu, ljubavi, studentskim danima, poslovnim uspesima ali i pehovima koje je pratila kafa. Bilo je onih o tremi i pripremi za neki važan događaj, momentima kada treba doneti bitnu odluku, kao i onih koje je pratio smeh do suza. Da je kafa uvek dobar povod za razgovor, ali i simbol prijateljstva i zbližavanja, pokazao je i ovaj konkurs.

Grand kafa za poneti

GRAND KAFA ZA PONETI

Grand kafa je godinama ponosni prijatelj Atelje 212, kao i mnoge umetničke i kulturne događaje širom regiona, verujući u snagu i moć umetnosti, koja je neraskidivo povezano sa ritualom ispijanja kafe decenijama unazad.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: GRAND KAFA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije