17.03.2023 Drink

I rise. We rise! Chivas Regal parti u slavu umetnosti uspeha

XXI vek otvara nove izazove i mogućnosti za umetničko stvaralaštvo, van konvencionalnih narativa i formalnih kvalifikacija. U današnje vreme, dovoljno je da imate izvesnu dozu samopouzdanja i hrabrosti, talenta koji pokreće snažna volja i samodisciplina, pa da zasijate u punom svetlu.

Spektakl u režiji Chivasa

Slaveći upravo jednu takvu priču, Chivas je 16. marta organizovao spektakularan I rise. We rise događaj u čast svih onih uspešnih ljudi koji su do svog uspeha došli na jedan originalan i poseban način. Mnogobrojni VIP gosti, kao i najpoznatiji domaći influenseri, prisustvovali su neobičnom tematskom narativu čija je svrha bila da predstavi razvojni put jedne posebne grupe ljudi. Tako su prisutni kroz različite vizuelne i audio performanse mogli da steknu bliži uvid o nekonvencionalnim putevima uspeha kojim su se kretali naši „umetnici uspeha“.
Reč je o dobro poznatim imenima koja su, svako u svom kreativnom polju, ostvarila zavidne profesionalne ciljeve i stekla poštovanje velikog broja ljudi: pevačica Sara Jo, fotograf Dušan Petrović, stilistkinja Vanja Pantin, DJ Peppe, kao i Danilo Božović, nagrađivani barmen, autor knjige o bartendingu i vlasnik jednog od najboljih barova u Majamiju.

Redizajnirana boca za Chivas Regal 12 i XV

Uživajući u prefinjenim ukusima Chivas-a Regal 12, XV i 18, posetioci su imali priliku da upoznaju njihove uspešne priče kroz mnogobrojne kreativne koncepte, krećući  se kroz foto-kornere i svojevrsne Chivas zone u jednoj velikoj pozorišnoj predstavi koju su kao domaćini vodili amaterski glumci.
Planetarno popularni škotski brend Chivas Regal, koji svoje korene vuče još iz daleke 1801. godine, sinonim je za vrhunski kvalitet i luksuz. Negujući svoju dugu tradiciju kroz najstariju operativnu destileriju viskija u škotskom Highlands-u, Chivas je ovim povodom ujedno predstavio i svoje nove, redizajnirane boce za Chivas Regal 12 i XV, a više o tome možete saznati putem njihovog zvaničnog linka www.chivas.com.

Dačin jedinstveni Chivas koktel

Pored besprekornog stilskog aranžmana, sjajne muzike i lucidnih iznenađenja poput jedinstvenog Chivas koktela po posebno osmišljenom receptu samo za ovaj događaj, kulminacija večeri je nastupila u otvorenom Rooftop baru na samom vrhu hotela. Gosti su tu, uz veličanstven panoramski pogled, do kraja večeri uživali u sjajnom nastupu Sare Jo, koja je publici priredila jedno divno iskustvo.
Gradacijskim kretanjem od prizemlja ka vrhu, Chivas je ovim događajem na jedan inventivan način predstavio liniju kretanja svih uspešnih priča. Biti predan radu, osloboditi svoju kreativnost i verovati u sopstvene mogućnosti, okružiti se prijateljima koji sanjaju iste snove i koji vas podržavaju na vašem razvojnom putu (kao i vi njih), znači da, pre ili kasnije, uspeh postaje hustle, a hustle vaš način života. I rise. We rise.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: BENNY GASI

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije