
Luftbremzer gin – karakterističan ukus regiona!
Nakon prezentacije Luftbremzer džina poznatim beogradskim barmenima i Udruženju barmena u koktel baru „Bar Central“, zaključeno je da je srpska bar...
pročitaj jošLuftbremzer Gin je dobio još jedno priznanje za kvalitet. Na ovogodišnjem internacionalnom takmičenju International Wine and Spirits Competition u Londonu Luftbremzer Gin je nagrađen bronzanom medaljom.
Ovo priznanje stiže sa najprestižnijeg svetskog takmičenja alkoholnih pića je samo još jedno svedočanstvo strasti prema destilaciji i predanosti svakodnevnom poboljšanju u onome što radimo, rekli su za Cafe Bar & Restoran iz menadžmenta koji stoji iza ovog prestižnog džina.
Luftbremzer Destilerija prva je destilerija u Hrvatskoj specijalizovana za proizvodnju isključivo džina. Luftbremzer Gin rađen je od regionalnih sastojaka i karakteriše ukuse regiona. Produkt je vizionara koji su na ovom području jedni od doajena proizvodnje kraft džina. Od svog otvaranja 2018, destilerija je za kvalitet džina prikupila brojna međunarodna priznanja a neka od njih su: San Francisco Spirits Competition – (Bronza 2019) – najstarije, najveće i najznačajnije od svih svetskih takmičenja u kvalitetu jakih alkoholnih pića. Craft Spirits Berlin Awards – (Bronza 2020) – najveće evropsko „tasting“ takmičenje posvećeno kraft spiritima. Europe Trophy – (Srebro 2021) – najveće i najprestižnije takmičenje za spirite i vina u Evropi. Swiss Spirits Review – (Srebro 2021) – Vrlo rigorozno i utecajno takmičenje (89 osvojenih bodova u godini kada je najbolje ocenjeni džin osvojio 91 bod).
U Vinariji Čoka, vinska priča se piše više od 120 godina, pažljivo se gradi, budi emocije i otkriva identitet brendova koji su mnogima sinonim za p...
pročitaj jošTrening centar Julius Meinl u Beogradu nudi kurseve koji pretvaraju bariste u profesionalce, a lokale u destinacije. U susretu ugostiteljstva, det...
pročitaj jošBartending scena u Srbiji i regionu poslednjih godina beleži primetan rast – ne samo u pogledu broja barova i koktela na menijima, već i u načinu n...
pročitaj još