Luftbremzer gin – karakterističan ukus regiona!
Nakon prezentacije Luftbremzer džina poznatim beogradskim barmenima i Udruženju barmena u koktel baru „Bar Central“, zaključeno je da je srpska bar...
pročitaj jošLuftbremzer Gin je dobio još jedno priznanje za kvalitet. Na ovogodišnjem internacionalnom takmičenju International Wine and Spirits Competition u Londonu Luftbremzer Gin je nagrađen bronzanom medaljom.
Ovo priznanje stiže sa najprestižnijeg svetskog takmičenja alkoholnih pića je samo još jedno svedočanstvo strasti prema destilaciji i predanosti svakodnevnom poboljšanju u onome što radimo, rekli su za Cafe Bar & Restoran iz menadžmenta koji stoji iza ovog prestižnog džina.
Luftbremzer Destilerija prva je destilerija u Hrvatskoj specijalizovana za proizvodnju isključivo džina. Luftbremzer Gin rađen je od regionalnih sastojaka i karakteriše ukuse regiona. Produkt je vizionara koji su na ovom području jedni od doajena proizvodnje kraft džina. Od svog otvaranja 2018, destilerija je za kvalitet džina prikupila brojna međunarodna priznanja a neka od njih su: San Francisco Spirits Competition – (Bronza 2019) – najstarije, najveće i najznačajnije od svih svetskih takmičenja u kvalitetu jakih alkoholnih pića. Craft Spirits Berlin Awards – (Bronza 2020) – najveće evropsko „tasting“ takmičenje posvećeno kraft spiritima. Europe Trophy – (Srebro 2021) – najveće i najprestižnije takmičenje za spirite i vina u Evropi. Swiss Spirits Review – (Srebro 2021) – Vrlo rigorozno i utecajno takmičenje (89 osvojenih bodova u godini kada je najbolje ocenjeni džin osvojio 91 bod).
Barcaffè Espresso ponovo je ostvario izvanredan uspeh na prestižnom takmičenju International Coffee Tasting 2024, osvojivši dve zlatne medalje u ko...
pročitaj jošNikola Gregec, trade marketing menadžer u kompaniji Carlsberg, nam je otkrio koje su ključne strategije za promociju brenda. Nikola Gregec je još t...
pročitaj jošDanas počinje ASI takmičenje za najboljeg sommeliera u Evropi, Africi i Bliskom istoku. Ovaj događaj se održava svake tri godine i organizuje ga As...
pročitaj još