
Luftbremzer gin – karakterističan ukus regiona!
Nakon prezentacije Luftbremzer džina poznatim beogradskim barmenima i Udruženju barmena u koktel baru „Bar Central“, zaključeno je da je srpska bar...
pročitaj jošLuftbremzer Gin je dobio još jedno priznanje za kvalitet. Na ovogodišnjem internacionalnom takmičenju International Wine and Spirits Competition u Londonu Luftbremzer Gin je nagrađen bronzanom medaljom.
Ovo priznanje stiže sa najprestižnijeg svetskog takmičenja alkoholnih pića je samo još jedno svedočanstvo strasti prema destilaciji i predanosti svakodnevnom poboljšanju u onome što radimo, rekli su za Cafe Bar & Restoran iz menadžmenta koji stoji iza ovog prestižnog džina.
Luftbremzer Destilerija prva je destilerija u Hrvatskoj specijalizovana za proizvodnju isključivo džina. Luftbremzer Gin rađen je od regionalnih sastojaka i karakteriše ukuse regiona. Produkt je vizionara koji su na ovom području jedni od doajena proizvodnje kraft džina. Od svog otvaranja 2018, destilerija je za kvalitet džina prikupila brojna međunarodna priznanja a neka od njih su: San Francisco Spirits Competition – (Bronza 2019) – najstarije, najveće i najznačajnije od svih svetskih takmičenja u kvalitetu jakih alkoholnih pića. Craft Spirits Berlin Awards – (Bronza 2020) – najveće evropsko „tasting“ takmičenje posvećeno kraft spiritima. Europe Trophy – (Srebro 2021) – najveće i najprestižnije takmičenje za spirite i vina u Evropi. Swiss Spirits Review – (Srebro 2021) – Vrlo rigorozno i utecajno takmičenje (89 osvojenih bodova u godini kada je najbolje ocenjeni džin osvojio 91 bod).
Kada je reč o prirodnim mineralnim vodama vrhunskog kvaliteta, svetski poznata Vichy Catalan često se ističe kao sinonim za izuzetnu čistoću, bogat...
pročitaj jošOve nedelje, 13. aprila u vinilskoj izakayi i baru KISSA10, koji se nalazi u Dobračinoj 29A u Beogradu, posetioci će imati priliku da uživaju u jed...
pročitaj jošPrvi Rakia bar ponikao je u Dobračinoj ulici br. 5, u samom centru Beograda, i to tada započinje prava rakijska avantura. - Rakia Bar postao je ...
pročitaj još