4 Luftbremzer
29.03.2023 Drink

Luftbremzer Gin nagrađen na prestižnom takmičenju u Londonu

Luftbremzer Gin je dobio još jedno priznanje za kvalitet. Na ovogodišnjem internacionalnom takmičenju International Wine and Spirits Competition u Londonu Luftbremzer Gin je nagrađen bronzanom medaljom.

Luftbremzer Gin rađen je od regionalnih sastojaka i karakteriše ukuse regiona

Ovo priznanje stiže sa najprestižnijeg svetskog takmičenja alkoholnih pića je samo još jedno svedočanstvo strasti prema destilaciji i predanosti svakodnevnom poboljšanju u onome što radimo, rekli su za Cafe Bar & Restoran iz menadžmenta koji stoji iza ovog prestižnog džina.

 Brojna međunarodna priznanja

Luftbremzer Destilerija prva je destilerija u Hrvatskoj specijalizovana za proizvodnju isključivo džina. Luftbremzer Gin rađen je od regionalnih sastojaka i karakteriše ukuse regiona. Produkt je vizionara koji su na ovom području jedni od doajena proizvodnje kraft džina. Od svog otvaranja 2018, destilerija je za kvalitet džina prikupila brojna međunarodna priznanja a neka od njih su: San Francisco Spirits Competition – (Bronza 2019) – najstarije, najveće i najznačajnije od svih svetskih takmičenja u kvalitetu jakih alkoholnih pića. Craft Spirits Berlin Awards – (Bronza 2020) – najveće evropsko „tasting“ takmičenje posvećeno kraft spiritima. Europe Trophy – (Srebro 2021) – najveće i najprestižnije takmičenje za spirite i vina u Evropi. Swiss Spirits Review – (Srebro 2021) – Vrlo rigorozno i utecajno takmičenje (89 osvojenih bodova u godini kada je najbolje ocenjeni džin osvojio 91 bod).

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: LUFTBREMZER

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije