2 Ecotech prečišćivači
20.02.2022 Horeca oprema

Profesionalni prečišćivači vazduha za hotele i restorane

Ecotech vam predstavlja profesionalni prečišćivač vazduha za hotele, restorane i kancelarije. Da instalacija novog sistema ventilacije ne mora biti ogromna investicija dokazali su stručnjaci iz Rensaira s njihovim novim uređajem za cirkulaciju i prečišćavanje vazduha u ugostiteljskim, poslovnim i turističkim prostorima.

Rensair osigurava cirkulaciju vazduha i uništavanje svih virusa

Za sve prostore koji razmišljaju o praktičnom i efikasnom rešenju ventiliranja vazduha, a žele da izbegnu skupe investicije u sisteme ventilacije (ili žele samo osigurati dodatnu filtraciju vazduha), skandinavski inženjeri predstavili su novo i praktično rešenje – Rensair, prvi mobilni prečišćivač vazduha tzv. bolničke klase.
Rensair ima dve funkcije – osiguravanje cirkulacije vazduha od 560 m3/h (što znači da je pogodan za prostorije do 230 m2) i skupljanje i uništavanje svih virusa, aerosola, bakterija, gljivica, alergena i dima, čime u prostoriji ostaje samo čisti vazduh. S obzirom na snagu i činjenicu da ne zauzima puno prostora, idealno je rešenje za sve vrste javnih i poslovnih prostora, a posebno za restorane, hotele, konferencijske prostore, teretane, kancelarije, prostorije za sastanke, čekaonice i slično.

Ecotech Prečišćivači

Filter je dovoljno menjati nakon 9 hiljada radnih sati što vremenski znači 365 dana konstantnog rada u modu 24h, a ukoliko se koristi nekoliko sati dnevno filter može potrajati i nekoliko godina. Zamena filtera je jednostavna i može ga uraditi osoblje objekta ili kancelarije. Dolazi s točkićima za lako postavljanje na bilo kojoj poziciji.
Rensair je dostupan preko ovlašćenog distributera Ecotech line iz Beograda, a kontakt putem kojeg se može dobiti više informacija je [email protected].

Ecotech line
Omladinskih brigada 7g,  11070 Novi Beograd
Tel.: +381 11 3119470, +381 63 269125,
E-mail: [email protected]
Web: www.dyson-shop.rs
www.dysonserbia.rs
www.ecotech.rs

FOTO: ECOTECH

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije