bred pit i anđelina džoli
20.02.2022 Drink

Bred Pit tuži Anđelinu Džoli! Iza leđa prodala vinariju Miraval?

Anđelina Džoli je prodala vinariju  ruskom biznismenu Juriju Šerfleru, vlasniku Stoli Grupe, najpoznatije po Stolnjičaja votki. Pošto Miraval nije podeljen u brakorazvodnoj parnici, nego su Bred Pit i Anđelina ostali zajednički vlasnici, filmski megastar smatra da je prodaja urađena bez njegovog znanja i doživljava je kao tešku prevaru te je želi poništiti na sudu.

Bred Pit je digao cenu Miravalu

Miraval je za ovaj bivši holivudski par proizvodila poznata vinarska porodica Perin iz Rone. No, kako članovi porodice kažu, Bred Pit je od početka učestvovao u procecu proizvodnje vina, a glumčevi advokati tvrde da je upravo taj angažman zaslužan za visoki vinski status Miravala, pa samim tim i za povećanje vrednosti celog imanja.
Globalni direktor Stoli Grupe Demijan MekKini je izjavio tim povodom da je Miraval kupljen po vrlo poštenoj ceni, s obzirom da je reč o visoko cenjenom brendu i da su vrlo srećni što su ga kupili. Pitovi advokati, a i sam glumac je ovu izjavu protumačio da je Anđelina prodala brend ispod cene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miraval (@miraval)

“Vinograd je postao Pitova strast, a Miraval jedan od najuglednijih proizvođača rozea”, piše u sudskoj dokumentaciji koju je objavio Bloomberg.
Kad su kupovali Miraval glumac je dao 60, a glumica 40 procenata kapitala. Zajedno sa zaposlenima su na 500 hekata vinograda napravili revoluciju na tržištu rozea.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: GULIVER GETTY IMAGES

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije