16.11.2020 Horeca oprema

Na omiljenoj aplikaciji za dostavu svega Glovo, od sada i Tehnomanija

Aplikacija Glovo je u svoju ponudu dostave svega i svačega uvrstila i asortiman Tehnomanije proširujući svoju ponudu svima kojima je veći komfor i prioritet online kupovina. Saradnja sa Tehnomanijom kupcima pruža mogućnost da, za manje od sat vremena, dobiju uređaje na svojoj adresi.

Do 30-og novembra kupcima Tehnomanija artikala obezbeđena je besplatna dostava putem Glovo aplikacije!

Ostaje i dalje da takav način kupovine odlikuje izuzetna lakoća poručivanja. Sve što je potrebno je da kupac preuzme Glovo aplikaciju, u njoj označi Tehnomaniju i odabere nešto iz bogatog asortimana. U ponudi se mogu pronaći najrazličitiji mali kućni aparati, sve za kuću, telefoni, TV – audio video, gaming i IT oprema, punjači, baterije, kablovi. U situaciji kada vam je prazna baterija na telefonu ili kompjuteru, a punjač se pokvario ili ne možete da ga pronađete- upravo to možete naručiti iz Tehnomanije, a Glovo će vam dostaviti za manje od 45 minuta.Ukoliko su vam hitno potrebne slušalice, kabl ili baterije za neki uređaj, Glovo aplikacija je pomoć u pravi čas tokom svakodnevnih aktivnosti. Kupac svoju porudžbinu može pratiti online u realnom vremenu, a do 30. novembra kupcima Tehnomanija arikala obezbeđena je besplatna dostava putem Glovo aplikacije.

„Za kratko vreme poslovanja, kompanija Glovo je sa svojom aplikacijom doprinela daljem kontinuiranom rastu online kupovine prvenstveno raznolikom ponudom restorana i asortimana proizvoda tehnike i artikala za kuću koji se mogu pronaći na aplikaciji brendova koji su u Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu, Pančevu i Subotici omiljeni“, izjavio je Branimir Đurović, direktor kompanije Glovo Srbija.
Isporuka Tehnomanija uređaja putem Glovo aplikacije moguća je u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu i Nišu, a u narednom periodu planirano je širenje partnerstva i na druge gradove u Srbiji.

O kompaniji Glovo

Glovo, aplikacija za isporuku na zahtev, koja omogućava korisnicima da kupuju, primaju i šalju bilo koji proizvod unutar grada odmah. Osnovana u Barseloni, kompanija posluje u preko 650 gradova u 22 zemlje širom Evrope, Bliskog Istoka i Afrike, Latinske Amerike i Subsaharske Afrike. Glovo ima više od 2,5 miliona aktivnih korisnika mesečno, 50.000 aktivnih kurira i preko 50.000 pridruženih partnera širom sveta.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: GLOVO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije