BRICK aplikacija: Da „prazna baterija“ postane prošlost
22.06.2023 Horeca oprema

BRICK aplikacija: Da „prazna baterija“ postane prošlost

Brick je startup kompanija sa sedištem u Štokholmu, osnovana 2019. godine, sa ambicijom da obezbedi eksterne baterije ljudima koji su zaboravili da ponesu punjač, ne žele da ga kupe ili jednostavno žele da nastave sa svojim danom čak i kada telefon ostaje bez baterije. Drugim rečima, da „prazna baterija“ postane prošlost.

BRICK aplikacija: Zaboravite na praznu bateriju

Korišćenje našeg proizvoda, tj. usluge, je vrlo jednostavno: instalirate Brick aplikaciju, koju možete pronaći na App Store i Google Play prodavnici, skenirate na stanici u lokalu QR kod, iznajmite punjač, punite svoj uređaj gde god da se nalazite i vratite ga u bilo koju stanicu koja se nalazi na mapi aplikacije.

Danas Brick posluje širom sveta kroz 500+ partnera na 5 kontinenata i sa već postignutih preko 25 miliona minuta korišćenja. BRICK je u Srbiji prisutan od septembra 2022. godine i već se može pronaći na stotinu lokacija u Beogradu i širom Srbije, sa tendencijom brzog širenja mreže u toku ove godine.

BRICK aplikacija: Da „prazna baterija“ postane prošlost

Zašto je Brick interesantan i za vlasnike barova, restorana, klubova i svih lokacija na kojima njihovi klijenti provode vreme?

Svi smo svesni koliko je našim zajedničkim klijentima bitno da u svakom trenutku imaju napunjene svoje digitalne uređaje. Veoma često vaši kljenti vam se obraćaju sa zahtevima da napune svoj telefon ili sve češće u poslednje vreme i IQOS. Vaši zaposleni kako bi izašli korisnicima u susret troše svoje dragoceno vreme, a u mnogim slučajevima nemate ni mogućnosti da udovoljite zahtevima klijenata jer nemate dovoljno mesta za punjenje na raspolaganju.

BRICK rešava sve navedene probleme a u potpunosti je besplatan za vas. Mala nadoknada od 117 RSD se naplaćuje krajnjim korisnicima preko aplikacije za prvih sat vremena korišćenja što je sasvim dovoljno da se dopuni skoro u potpunosti baterija mobilnog telefona.

BRICK aplikacija: Da „prazna baterija“ postane prošlost

BRICK aplikacija: Pogodnosti

Predviđena je i mogućnost rentiranja BRICK stanica od strane vlasnika lokacije i tada se plaćanje naknade za rentiranje vrši na mesečnom nivou. U tom slučaju krajnji korisnici koriste BRICK baterije besplatno u periodu od 24h – ukoliko krajnji korisnik posle 24h korišćenja ne vrati BRICK bateriju na BRICK stanicu, smatraće se da je ona otkupljena i korisniku će biti naplaćeno ukupno 1,000 RSD (cena kupljene baterije).

Pored navedenih prednosti BRICK pozitivno utiče na vaše poslovanje na sledeći način. BRICK doprinosi dužem zadržavanju klijenata na Vašoj lokaciji omogućavajući lako i bezbrižno punjenje mobilnih telefona bez odlaska iz vaše lokacije. BRICK korisnici će preferirati Vašu lokaciju za dolazak zbog mogućnosti vraćanja i uzimanja BRICK punjača. Ne treba zanemariti činjenicu da će Vaša lokacija biti prisutna na BRICK aplikaciji koju svakodnevno poseti više hiljada korisnika i na taj način ćete biti u mogućnosti da privučete i nove korisnike.

Naše angažovanje podrazumeva instalaciju, sveobuhvatnu korisničku podršku i dopunu stanica kada je to potrebno. Korisnici pristupaju punjačima putem mobilne aplikacije Brick App na vrlo jasan i intuitivan način skeniranjem QR koda na stanici.Naše stanice su potpuno automatizovane i isporučuju se spremne za rad. Potrebno je samo da ih postavimo na vidno mesto i klijenti će moći samostalno da ih koriste.

Mi vodimo računa o stanici, pružamo Vama podršku i brinemo o Vašim i Brick korisnicima.

Ukoliko želite da saznate više o BRICK-u ili da postavite neodoljive BRICK stanice na Vašoj lokaciji budite slobodni da kontaktirate naš BRICK tim na sledeće mail adrese: [email protected] i [email protected].

AUTOR: PROMO

FOTO: BRICK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije