Wine Drop featured
23.02.2021 Drink

Aplikacija WineDrop je hit novina na tržištu vina

WineDrop je mobilna aplikacija osmišljena od strane somelijera i eksperata. Aplikacija nudi preporuku vinskih paketa, kao i sigurnu i brzu kupovinu i dostavu na kućnu adresu. Takođe, aplikacija sadrži relevantne informacije o turama, nacionalnim i međunarodnim vinskim događajima, kao i širok asortiman vinske opreme.

Wine Drop aplikacija

Osnivači servisa garantuju najpovoljnije cene

Izuzetno praktična aplikacija nudi kupcima plaćanje vina i opreme putem platnih kartica ili pouzećem, a cene su, kako kažu osnivači servisa, izuzetno povoljne, tačnije garantovano najpovoljnije na tržištu zahvaljujući direktnoj vezi sa dobrim i proverenim vinarijama koje su prepoznale potencijal ovakvog načina prodaje koji u svetu sve više uzima maha. Veliki adut servisa WineDrop su brižljivo i stručno kreirani vinski paketi. Paketi sadrže više boca, a selekcije su formirane tako da pruže savršen izbor za najrazličitije životne prilike.
Da ponuda bude kompletna, tu su i aksesoari za vino poput otvarača, čaša i drugog vinskog pribora.WineDrop aplikacija može se preuzeti i preko Google Play servisa i na App Store, a više o njoj može se pročitati na www.winedropclub.com.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: WINEDROP

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije