23.07.2021 Drink

Limitirano izdanje Russian Standard Hermitage vodke nadahnuto je Zimskim dvorcem u St. Peterburgu

Russian Standard Original je najfiniji izraz autentične ruske vodke, koji kombinuje bogato nasleđe i veoma pažljiv proces proizvodnje.
Russian Standard Original Hermitage edicija predstavlja šesto po redu limitirano izdanje koje je ova moderna destilerija iz Sankt Peterburga-a predstavila svojim potrošačima.

Dizajn boce inspirisan je ikoničnom arhitekturom Zimske palate

Sam dizajn boce, inspirisan je ikoničnom arhitekturom Zimske palate, dela svetski poznatog muzeja Ermitaž, smeštenog u srcu Sankt Peterburga, samo nekoliko kilometara udaljenog od ove moderne destilerije. Osnovala ga je Katarina Velika 1764. godine, a njegova kolekcija slika važi za jednu od najvećih, najlepših i najstarijih umetničkih i kulturno-istorijskih u ljudskoj istoriji i kulturi, pa se sa razlogom može reći da predstavlja neraskidivu rusku ljubav sa umetnošću i kulturom, duboku strast koja se ogleda u svakoj boci Russian Standard vodke.
Ovo limitirano izdanje Russian Standard Hermitage nadahnuto je prelepim arhitektonskim elementima koji se nalaze na spoljašnjoj strani Zimske Palate, posebno impresivnim pozlaćenim vratima i središnjim obeležjem monograma.

AUTOR: JOVANA LJUBIŠIĆ

FOTO: G3 SPIRITS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije