Mlekara Šabac Barista mleko
31.05.2024 Drink

Promocija Barista mleka by Mlekara Šabac

U prijatnom ambijentu METRO Horeca centra, održana je promocija Barista mleka Mlekare Šabac, specijalizovanog mleka za profesionalnu pripremu kafe. Barista je prvi proizvod Mlekare Šabac razvijen specijalno za HoReCa segment, a iz ove kompanije najavljuju širenje specijalizovanog HoReCa portfolija, na osnovu potreba i iskustava profesionalaca iz oblasti ugostiteljstva.

Barista mleko pakovanje Mlekara Šabac

Mlekara Šabac predstavila harmoniju ukusa

Prednosti Barista mleka predstavio je Ivan Milošević, renomirani barista i vlasnik pržionice kafe 7AM Roasters, koji uskoro otvara i istoimenu kafeteriju, koji je istakao da za profesionalnog baristu tajna savršene kreme leži u visokom procentu mlečne masti i proteinima u mleku.
„Barista mleko Mlekare Šabac sadrži 3,2% mlečne masti, što omogućava stvaranje prepoznatljive kreme koja poboljšava teksturu i ukus napitaka. Nama je, kao profesionalcima, važno da postignemo pun potencijal napitka koji pripremamo, a Barista mleko pruža savršeno bogatu kremu svaki put, što je ključno za zadovoljstvo naših gostiju“, rekao je Milošević.

Barista Mleko Mlekara Šabac

Iako je Barista mleko prvi specijalizovani proizvod, razvijen posebno za HoReCa segment, u bogatom portfoliju Mlekare Šabac nalaze se brojni proizvodi iz kategorije kiselomlečnih proizvoda, sireva i namaza koji se koriste za pripremu jela i poslastica u ugostiteljskim objektima širom Srbije, kao što su A la krem, A la kajmak, Mileram, sirevi tipa feta (Sirko beli sir i Šabačka), i novi miljenik ugostitelja i gostiju – topljeni sir Topolino.

Mlekara Šabac Barista mleko

Tokom događaja, okupljeni HoReCa profesionalci imali su priliku da, pored vrhunske kafe sa Barista mlekom, isprobaju i raznovrsne specijalitete sa proizvodima Mlekare Šabac i upoznaju se sa inovativnim kombinacijama dobro poznatih i omiljenih ukusa, a premijerno je predstavljen i najnoviji proizvod iz portfolija, probiotiski jogurt PROBAJ! Sa naglaskom na kvalitet i stručnost, Mlekara Šabac još jednom je dokazala svoju posvećenost inovacijama i vrhunskom ukusu koji prepoznaju kako profesionalci, tako i coffee i food entuzijasti u kućnim uslovima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije