Mlekara Šabac Barista MLEKO
26.12.2023 Drink

Ivana Ivačković: Mlekara Šabac proširuje HoReCa portfolio

Mlekara Šabac je jedna od vodećih na tržištu Srbije sa tradicijom proizvodnje mleka i mlečnih proizvoda dugom više od 90 godina. U izmenjenom obliku, Mlekara Šabac, postoji još od 1931, a kako sami kažu, verni su čuvari tradicionalnih ukusa s našeg podneblja, ali i moderna kompanija koja prihvata inovacije i sve izazove današnjice.

Upotreba veštačke inteligencije će obeležiti 2024. godinu

Senior Marketing Menadžer Mlekare Šabac, Ivana Ivačković nam je na početku ankete predvidela kakvi nas trendovi očekuju u budućnosti.
„Trend koji će obeležiti narednu godinu je usvajanje tehnologija poput veštačke inteligencije, virtuelne i proširene stvarnosti, koje će doneti veću efikasnost, manje troškove, bezbednost hrane i bolje korisničko iskustvo“.

Mlekara Šabac Barista

„BARISTA mleko za kafu zadovoljava specifične potrebe u profesionalnoj pripremi kafe“

* Ove godine ste zašli i u ugostiteljski sektor sa specijalnim mlekom za profesionalce. Pretpostavljam da je ovaj proizvod obeležio godinu na izmaku?
Protekle godine smo kreirali specijalan proizvod za potrebe HoReCa sektora, BARISTA mleko za kafu. Ono je razvijeno tako da zadovolji specifične potrebe u profesionalnoj pripremi kafe za restorane, hotele i manje ugostiteljske objekte. Sadrži 3,2% mlečne masti, idealno je za pripremu svih vrsta kafa sa penom i komplementira svim ukusima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mlekara Šabac (@mlekara.sabac)

* Šta očekujete od naredne godine i kakvi su planovi kada je Mlekara Šabac i HoReCa sektor u pitanju?
Naredna godina će, opet, biti puna izazova i turbulencija, naši planovi će biti usmereni na podršku i razvoj CoRe segmenata prvenstveno, belih sireva tipa feta i namaza. Što se tiče sektora HoReCa, nakon BARISTE ulagaćemo nadalje u ovaj portfolio i proširiti ponudu. Osvajanje novih tržišta će biti u fokusu i u 2024. godini.

Mlekara Šabac Ivana Ivačković

Ivana Ivačković
Senior Marketing Menadžer Mlekara Šabac

OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: MLEKARA ŠABAC

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije