
Mayrex jača lance nabavke i logistiku za HoReCa sektor
Firma Mayrex d.o.o. posluje od 1993. godine, sa sedištem u Batajnici i do dana današnjeg struktura i vizija ove porodične firme je ostala ista. Ma...
pročitaj jošU tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi u okviru domaćeg HoReCa sektora o situaciji i zbivanjima na tržištu. Do kraja decembra imaćete priliku da saznate šta najbolji među najboljima misle o kretanjima na tržištu, predviđanjima i daljim planovima u poslovanju.
AFC Director Strauss Adriatic, Svetlana Vučinić stanje u HoReCa sektoru komentariše ovako:
“Stanje u HoReCa sektoru je kao i uvek vrlo dinamično i izazovno, nema opuštanja nikada. Ali, mi smo narod koji obožava kafiće, kafane, restorane… To se vidi i iz rasta tržišta espresso kafe, a savet ugostiteljima je da ne prave kompromis sa kvalitetom proizvoda”.
Možete li navesti koji se proizvod iz vaše palete izdvojio kao najuspešniji u protekloj godini?
Definitivno bih izdvojila BeanZ blend 1, ne po količini prodate kafe, već po mom ukusu. Ja sam jedna od onih koja se skroz prebacila na 100% Arabicu, kako blendove, tako i singl origine kafe, ali mi je naš BeanZ blend 1 van svake konkurencije. Odlikuje ga savršena krema, sofisticirana kiselost, spoj cveta, citrusa i blage arome čokolade i lako je našla put do svih ljubitelja premium espressa.
Planovi vaše kompanije za narednu godinu su već zacrtani?
Fokus ostaje na BeanZ-u koji ćemo snažnije jačati u premium. Planiramo da lansiramo nove farmere, jer sada ljubitelji kafe sve više razumeju, vole i traže single origine zrna.
OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu
Hotel Radisson Old Mill Beograd je tokom vikenda za nama bio mesto održavanja Prvog Belgrade Cocktail Festa i epicentar zabave, vrhunskih koktela i...
pročitaj jošU distributivnom centru u Novom Sadu, kompanija CORP JVJV počela je sa obeležavanjem deset godina postojanje brenda Antico Sapore na tržištu Srbije...
pročitaj jošTrening centar Julius Meinl u Beogradu nudi kurseve koji pretvaraju bariste u profesionalce, a lokale u destinacije. U susretu ugostiteljstva, det...
pročitaj još