ceca strauss
18.01.2022 Drink

Svetlana Božović, Strauss Adriatic, 2022: „Kupac je u središtu naše pažnje“

Svetlana Božović, diplomirani ekonomista, radi na poziciji AFH menadžera u kompaniji Strauss Adriatic, čiji je deo od 2003. godine. Rado se odazvala našem pozivu da odgovori na naša pitanja. Za početak prokomentarisala je prošlu godinu u ugostiteljskom biznisu.
„Nažalost, HoReCa sektor se još uvek nije oporavio od posledica pandemije. Dnevni lokali su uspeli da vrate posao na 70-80% svog prometa u odnosu na pre kovida, dok su noćni lokali i dalje u ogromnom problemu. Jako je teško dati bilo kakav savet. Kao neko ko je sa obe strane, pored mog primarnog posla u Straussu sa sestrom sam i vlasnik kafeterije Senka bar, tako da sam svakodnevno u tim dilemama šta da radimo, kako da zadržimo kvalitet i održimo promet. Iskreno se nadam da će i ovo ludilo stati“.

„BeanZ blend 1 je van svake konkurencije“

* Proizvod iz vaše palete koji biste izdvojili kao najuspešniji u prošloj godini.
Definitivno BeanZ blend 1 je za mene van svake konkurencije. To je kafa koja zadovoljava sve moje kriterujeme. 100% Arabika sofisticirano slatka, savršene kreme, karakteristične kiselosti, blaga kakao citrusna aroma, ukus limuna i čokolade.
* Planovi vaše kompanije za narednu godinu
Plan je da konstantno obilazimo i podržimo što više naših kupaca. Da sa što manje kovid posledica nastavimo dalje. Planiramo nove blendove i singl origin kafe za sledeću godinu. O detaljima ćemo kada bude bilo izvesnije.
* Koji biste restoran u Srbiji preporučil
Moja preporuka se ne menja godinama: „La Piazza“, „Druga“, „Gušti mora“ i „Bizu“.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: STRAUSS ADRIATIC

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije