07.04.2023 Drink

Put oko sveta sa ukusima BeanZ espresa

Jedinstveno poreklo i autentičan, vrhunski ukus BeanZ cafe donose vam farmeri koji ljubavlju, imenom i ekspertizom stoje iza prirodno gajenih i neprocesuiranih zrna sveže kafe, koja stižu pravo na vašu adresu! Verujemo da ćete u svakoj od njihovih intenzivnih aroma pronaći dašak zemlje iz koje dolaze.

„Šta li je sledeće?“

Kao što ne postoje dva ista čoveka na planeti, tako ne postoje ni dve iste kafe. Zato verujemo da se ultimativno iskustvo kafe krije u isprobavanju i upoznavanju što više različitih vrsta, jer ono što ovakvo jedinstveno iskustvo čini neodoljivim je stalno iščekivanje: „Šta li je sledeće?“.

Brazil
Luis Alberto u bujnoj, zelenoj, brazilskoj prašumi uzgaja prefinjeno 100% arabika zrno, sorte žuti burbon, koju karakterišu arome crne čokolade i slatkoće karamele, uz orašaste note pečenih badema.
Nikaragva
Sušenjem na nikaragvanskom tlu, ovom 100% arabika zrnu Eduardo razvija snažan ukus, prepoznatljivih nota crne čokolade i slatkoće sušenog voća.
Indija
Plantaže Rameša iz Indije, smeštene u senci bujnog drveća, monsuni i jedinstveni sastav zemljišta čine da plod sazreva lagano, što doprinosi izuzetno niskoj kiselosti ove 100% robuste, koju odlikuju note začina, orašastih plodova i crne čokolade.
Tanzanija
Digner u podnožju uspavanog vulkana Kilimandžara uzgaja zrna kafe na bogatom i kvalitetnom vulkanskom zemljištu. Pogodni klimatski uslovi rezultiraju ukusima arabike u kojima se prožimaju note čokolade, crnog čaja i šumskog voća.
Kolumbija
Marija želi da svi koji piju njenu kafu, napravljenu od 100% arabika zrna, pomisle na prelepe predele Kolumbije. Rezultat laganog sazrevanja zrna i njhovog umerenog prženja su arome mlečne čokolade, breskve i delikatnih voćnih nota.

FOTO: BEANZ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije