03.11.2022 Drink

Osetite čari najkvalitetnije kafe iz Tanzanije

Jedinstvenog geografskog porekla, nudeći široku paletu single origin ukusa, BeanZ je pravi izbor svih ljubitelja vrhunskog espresa. Zahvaljujući Mariji iz KolumbijeLuiz Albertu iz Brazila i Eduardu iz Nikaragve, prirodno gajena kafa na malim plantažama, negovana uz veliku posvećenost i ljubav, pronalazi svoj put i do onih sa najistančanijim ukusom.

BeanZ želi dobrodošlicu i Digner iz Tanzanije!

Kao premium brend koji zna šta je potrebno poznavaocima espresa, kako bi ih obradovao povodom Međunarodnog dana kafe koji je obeležen 1. oktobra, BeanZ želi dobrodošlicu i Digner iz Tanzanije!


Istinski obožavaoci kvalitetne šoljice svog omiljenog napitka, prepoznaće u njenoj kafi dozu rustičnosti, a ponekad i slatkoću crnog hleba. Digner je svoje ime i ekspertizu izgradila na porodičnoj farmi gde je njen pradeda 1940. godine započeo uzgoj kafe. Od 100 stabala zasađenih pre više od 80 godina, posao se razvijao uz strast prema svakom zrnu. Tako Digner danas obezbeđuje egzistenciju i zaposlenje ne samo za svoju porodicu, već i za brojne meštane područja u podnožju planine Kilimandžaro. Zahvaljujući vulkanskom tlu koje predstavlja bogato i plodno zemljište, kao i optimalnim klimatskim uslovima, proizvodi se prefinjena afrička arabika sa notama čokolade, crnog čaja i bobičastog voća.
Karakteristike kafe koju nudi Digner iz Tanzanije predstavljaju pravo osveženje u BeanZ portfoliju.
Otkrijte i vi ekskluzivne BeanZ ukuse na sajtu www.beanzcafe.co.rs pretplatom na određeni paket, a za potpuno uživanje, u ponudi su i kafe aparati.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: BEANZ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije