
Branko Vučković: „Ojačani akvizicijom Finlandia votke otvaramo novo poglavlje rasta“
Branko Vučković, direktor sektora za alkoholna pića i kafu u Coca-Cola HBC Srbija i Crna gora, nam otkriva sve inovacije koje je njegov sektor real...
pročitaj jošKreativnost i inovativnost utkanu u proizvod čiji je vrhunski kvalitet prioritet. Izuzetna sirovina sa plantaža širom sveta i spori tradicionalni način prženja kafe čine je prepoznatljivom među ljubiteljima tog napitka. Kafu koja se kao sirovina izvozi u 19 i konzumira kroz lanac „Caffe Vergnano 1882” šopova u preko 20 zemalja sveta prepoznaće vaši gosti i poželeće da i iznova uživaju u intenzivnoj aromi Cremoso, Decaf, Intenso, Crema ili Classico kafe.
Samba kafa svoj kvalitet zasniva na pažljivo odabranim prvoklasnim sortama kafe, a radi se o blendu 90% Arabike i 10% Robuste. Sve je počelo sponta...
pročitaj jošTrening centar Julius Meinl u Beogradu nudi kurseve koji pretvaraju bariste u profesionalce, a lokale u destinacije. U susretu ugostiteljstva, det...
pročitaj jošBartending scena u Srbiji i regionu poslednjih godina beleži primetan rast – ne samo u pogledu broja barova i koktela na menijima, već i u načinu n...
pročitaj još