Anketa Hygiene systems
21.12.2023 Horeca oprema

Hygiene Systems je više od 20 godina prisutan u svesti kupaca

U tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi u okviru domaćeg HoReCa sektora o situaciji i zbivanjima na tržištu. Do kraja decembra imaćete priliku da saznate šta najbolji među najboljima misle o kretanjima na tržištu, predviđanjima i daljim planovima u poslovanju.

Ponuda mora biti primamljiva genaraciji Z koja se finansijski osamostaljuje

Marketing manager Hygiene Systems, Nebojša Mirić stanje u HoReCa sektoru komentariše ovako:
Ostati u svesti kupaca važnije je više nego ikad, jer kupci žele da čuju šta imate da im ponudite. Restorani koji žele da prošire svoju publiku na generaciju Z, moraju prilagoditi komunikaciju. Moj savet restoranima je da više napora ulažu u marketing i isprate trendove na društvenim mrežama kako bi njihova ponuda bila primamljiva generaciji koja postaje finansijski samostalna”.

Nebojsa Miric Hygiene Systems

Nebojša Mirić – marketing manager Hygiene Systems

Možete li navesti koji se proizvod iz vaše palete izdvojio kao najuspešniji u protekloj godini?
Definitivno bih izdvojio Diverflow i QuattroSelect kompanije Diversey, koji su namenski osmišljeni za HoReCa sektor. Radi se o rešenjima koja se montiraju u kuhinje ili služe za roomcare i automatski doziraju savršenu dozu hemije i stvaraju radni rastvor neophodan za čišćenje površina. Time eliminišu faktor prekomerne potrošnje i ljudske greške pri mešanju rastvora.

Proslava 25 godina rada i smanjenje ugljeničnog otiska

Planovi vaše kompanije za narednu godinu su već zacrtani?
Naredne godine Hygiene Systems će proslaviti 25 godina poslovanja i sa takvim jubilejom dolaze i novi projekti koji će dodatno učvrstiti našu poziciju lidera u oblasti profesionalne higijene. Takođe, deo našeg angažovanja biće usmeren ka razvoju rešenja koja smanjuju ugljenični otisak.

OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: HYGIENE SYSTEM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije