Hotel Moskva
21.12.2023 Hoteli

HUTP Moskva nastavlja ulaganje u kadrove i rekonstrukciju objekata

U tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi u okviru domaćeg HoReCa sektora o situaciji i zbivanjima na tržištu. Do kraja decembra imaćete priliku da saznate šta najbolji među najboljima misle o kretanjima na tržištu, predviđanjima i daljim planovima u poslovanju.

„Kvalitetnog radnika nije lako naći“

Generalni direktor HUTP Moskva, Ivan Bastaja stanje u HoReCa sektoru komentariše ovako:
“Stanje u HoReCa sektoru je na mnogo višem nivou od nekadašnjeg. Prate se svetski trendovi i raduje me činjenica da se sve više ulaže u kadrove i njihovu edukaciju. Sa tim trendom treba nastaviti, jer kvalitetnog radnika nije lako naći. Presudno je prepoznati njihov potencijal, posvetiti im se, motivisati ih i podsticati njihov napredak”.

Ivan Bastaja hotel Moskva

Ivan Bastaja – generalni direktor HUTP Moskva

Možete li navesti koji se proizvod iz vaše palete izdvojio kao najuspešniji u protekloj godini?
S obzirom na to da imamo tri izuzetna hotela u Srbiji: Moskva u Beogradu, Tonanti u Vrnjačkoj Banji i Hotel Club A na Kopaniku. Ali, ako bih morao da biram, odlučio bih se za Hotel Club A na Kopaoniku, koji već dugi niz godina svojom udobnošću i gostoprimstvom, iz godine u godinu, opravdava očekivanja svih gostiju.

Rekonstrukcija Hotela Club A i izmene enterijera restorana Tchaikovsky

Planovi vaše kompanije za narednu godinu su već zacrtani?
Kao i svaka uspešna kompanija imamo puno planova za predstojeću godinu. Pored primarnog, da nova godina bude uspešnija, izdvojio bih plan rekonstrukcije Hotela Club A, ali i izmene enterijera jednog dela restorana Tchaikovsky, što će doprineti sofisticiranijem ambijentu, kao i izmene u jednom delu spa zone Hotela Tonanti.

OVDE saznajte o kretanjima na HoReCa tržištu i predviđanjima za 2024. godinu

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: HUTP MOSKVA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije