2 Restoran tetovirani
05.03.2022 Restoran

Restoran zabranio ulaz! Ne mogu tetovaže, brendirana odeća i puno nakita!

Restoran u Sidneju je odlučio da zabrani ulaz tetoviranim gostima i gostima u brendiranoj garderobi, a ne toleriše se ni nošenje previše nakita.

Tatoo (not)friendly

Radi se o restoranu Bedouin koji je vremenom postao poznato okupljalište selebritija i bogatih, ali čini se da vlasnik Džulijen Tobajas, poznat i kao australijski kralj noćnih klubova, ne želi ograničiti svoj restoran samo na tu vrstu klijentele. Zato na ulaznim vratima stoji natpis na kojem je naveden kodeks odevanja.  „Bez vidljivih tetovaža“, „Bez garderobe sa oznakom dizajnera“ i „Bez ogromnog nakita“.

Restoran tetovirani

Da ne bi „plašili“ ostale goste?!

Iz restorana su za Daily Telegraph rekli da je kodeks oblačenja uveden da se ne bi dogodilo da neki gosti svojim izgledom obeshrabre i plaše druge.
„Cenimo naše goste i članove zajednice i uvek smo sprovodili pravila koja uključuju i politiku oblačenja koja ne favorizuje bogatiju klijentelu“, kažu iz restorana.
Inače, u tom restoranu služi se libanska hrana, a radi i kao noćni bar. Potez restorana izazvao je raspravu u javnosti i brojne nezadovoljne komentare.
„Nikad nisam čuo za ovu politiku u Australiji. Imam tetovaže na glavi i rukama i nikad mi to nije predstavljalo problem kad večeram u restoranu“, izjavio je Majkl Mekerloj australijski šef.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

IZVOR: DAILY TELEGRAPH

FOTO: BEDOUIN

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije