Funky Chicken
17.08.2023 Street Food

Jede vam se sočna i hrskava piletina? Pravac Funky Chicken

Kada lokal posetite po preporuci osobe u čiji ukus ne sumnjate, onda je teško nastupati bez predrasuda i očekivanja. Međutim, obuzdali smo se, baš kako to profesionalci rade, i prepustili hrani da priča.

Funky Chicken

Dobro poznat engleski žargon “funky chicken” opisuje komad sočne i hrskave piletine, baš kakvu i služe u istoimenom lokalu pored Brankovog mosta. Piletinu ovde tretiraju sa stilom. Koncept ponude je prvenstveno usmeren ka korišćenju piletine izuzetnog kvaliteta – mnogima dobro poznatih mediteranskih pilića, koji se hrane mediteranskim biljem i prirodnim probiotikom. Od kvalitetnog mesa priprema se kvalitetna hrana, za koju posetioci ovog mesta kažu da je vredna svake pohvale.

FUNKY CHICKEN

Ovde rado pripremaju i veganska i vegetarijanska jela u čiji kvalitet nemojte sumnjati. Iz Funky ponude izdvajaju se pileća tortilja, spacy wrap, bataci, krompirići sa sosom od tartufa, buritosi, pašteta, puterasti sosovi… Nestvarno sočno meso podsetiće vas na ukus piletine koja dolazi iz bakine kuhinje, mekano, taman začinjeno, pečeno do savršenstva tako da šuška pri svakom zalogaju.

FUNKY CHICKEN

FUNKY CHICKEN

Braće Krsmanović 3, Beograd
Tel. +381 63 701 0555
IG @funkychickenbelgrade

AUTOR: NATAŠA STEVANOVIĆ

FOTO: FUNKY CHICKEN

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije