
Alhemičar u kuhinji: Chef Nenad Atanasković, jedan od sudija Master Chefa
Chef Nenad Atanasković, odnedavno poznat i široj publici zbog učešća u serijalu Master Chef Srbija, priredio je sredinom januara večeru sa menijem ...
pročitaj jošRenomirani beogradski restoran Klub Književnika je pripremio specijalnu ponudu za sve koji žele da uživaju u posnim specijalitetima za Svetog Nikolu.
Broj menija je ograničen, porudžbine se primaju do 18. decembra, a dostava je uračunata u cenu. Naravno, po meni možete doći i lično.
Šef Branko Kisić je osmislio maštovit meni i u njemu će čak i najizbirljiviji gurmani pronaći nešto za svoja nepca.
PREDJELA
Bakalar na belo
Posna “melanzana”
Hrskava pita od dimljene pastrmke i praziluka, pire od jabuke
SALATE
Nicoise salata
Salata od hobotnice, kozica, pečene paprike, sušenog paradajza i leblebije
Miks zelenih salata, dresing od maslinovog ulja i balzamika
Dimljeni losos, salata od krompira i rena, sveža mirođija
GLAVNA JELA
Tigrasti gambori, sotirano povrće, azijske nudle, soja sos
Filet lososa kuvan na pari, aromatični basmati pirinač sa brokolijem i bademom, sos od bundeve, limunove trave i karija
Brancin, ili orada pečeni u rerni sa sezonskim povrćem, marinada
DESERTI
Baklava
Bajadere
SVEŽA RIBA
Filet lososa kuvan na pari, aromatični basmati pirinač sa brokolijem i bademom, sos od bundeve, limunove trave i karija
Jadranski brancin, ili orada, spremljeni po Vašem izboru (pečen u soli, rerni, ili grilovan), grilovano povrće, ili dalmatinska garniture, marinada
Za narudžbine pozovite: +381 11/262-79-31, a više informacija možete dobiti na linku OVDE.
Jedan od najstarijih gradova na Balkanu, Niš, nezamisliv je bez bogatog kulturnog i gastronomskog nasleđa. Niške kafane su pravo mesto ako želite d...
pročitaj jošAna Roš, čiji restoran Hiša Franko nosi tri Michelinove zvezdice, uskoro otvara nov restoran. Naime, krajem 2025. godine, u partnerstvu s Valamar h...
pročitaj jošUgledni gastronomski vodič Gault&Millau, u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije (TOS), svečano je predstavio novo izdanje za 2025. godi...
pročitaj još