
Srpski kraft pivari u problemu! Rade ispod granice isplativosti
Zanatske pivare u Srbiji sigurno se mogu ubrojati u sektore privrede koji su među najpogođenijima pandemijom koronavirusa. O posledicama jasno govo...
pročitaj jošU neposrednoj blizini Futoškog parka u Novom Sadu otvorena je oaza za ljubitelje zanatskih napitaka. Sa idejom da Novosađani zaslužuju kvalitetnu ponudu, prvenstveno piva, ova riznica poseduje 18 točilica iz kojih se u svakom momentu toči 18 etiketa najboljih i najkvalitetnijih domaćih zanatskih piva.
Koncept objekta spoj je street-art kulture i negovanja tradicionalnih recepata uz punu podršku malim proizvođačima. „Varia” pruža podršku i manje poznatim domaćim zanatskim pivarama, te se u vidu promocija priča i o onima čija će pivska zvezda tek zasijati. Pored piva, gosti mogu probati prvi i jedini zanatski viski „Two doves” iz Đurđeva, craft džin „Panonik” iz Mokrina i vino višestruko međunarodno nagrađivane vinarije „Virtus”.
Za prave uživaoce, obezbeđena je premium kafa koju priprema „Mala radionica kafe” iz Kikinde. Od zdravih napitaka, uz saradnju sa brendom „Kiselo i slatko”, u asortiman su uvrštene četiri etikete 100% prirodnih, ceđenih voćnih sokova bez dodatog šećera.
View this post on Instagram
Za neodlučne goste na raspolaganju je podrška edukovanog osoblja. Takođe, Novosađanima je dostupna i usluga dostave.
Lokal neguje kulturu tolerancije, različitosti i umetnosti, te svojim gostima omogućava da čuju setove poznatih di-džejova, kao i performanse velikog broja raznih umetnika.
Varia Craft Beer Bar
Adresa: Cara Dušana 24, 21000 Novi Sad
Telefon:. 021/302-5073
Instagram: varia_craft_and_beer_bar
Novo mesto u gradu koje nudi potpuno drugačiji užitak i komfor u odnosu na sve što je Beograd do sada imao da ponudi. Deseti sprat hotela Preziden...
pročitaj jošDa li ste se već prijavili za Barcaffè Barista Cup? Ukoliko još uvek niste, a želite da pokažete svoje barističke veštine, onda je prava adresa za ...
pročitaj jošKako mu i samo ime kaže, u PRIME-u gosti mogu očekivati samo najbolje kada je reč o hrani, usluzi i atmosferi. Na kreiranju i inovativnog menija, k...
pročitaj još