Kafeterija Skyline: Preko 30 jela na All day breakfast meniju
23.05.2023 Cafe Bar

Kafeterija Skyline: All day breakfast meni

Ovaj brend ima verne goste na svim lokacijama, ali mi verujemo da će Kafeterija Skyline pružiti sasvim novo iskustvo i ubrzo postati omiljeno mesto u gradu. Na osnovu slika zaključili bismo da se nova Kafeterija nalazi u nekakvoj modernoj kuli na oblacima ili pak na najvišoj tački grada. Kuriozitet se ogleda u tome što se lokal nalazi u starom delu grada, ali na potpuno novoj lokaciji, na uglu ulica Sarajevske i Kneza Miloša, na mestu novoizgrađenog kompleksa zgrada u čijem je sastavu i Skyline oblakoder.

Preporuka za ljubitelje kafe!

Priča o Kafeteriji traje već 8 godina, tako da gosti znaju da će uživati u “single origin” kafi koju pripremaju vrhunski profesionalci. Oni koji su raspoloženi za prvu jutarnju kafu koja stiže sveža iz Kafeterijine pržionice, imaju širok izbor. Čak 9 profila kafe stiže iz Gvatemale, Brazila, Kolumbije, Etiopije, Kube, Nikaragve… Preporuka je definitivno Grand Cru kafa, ukoliko je odabir 100% Arabica.

Kafeterija Skyline

Kafeterija Skyline

Kafeterija Skyline: Vrhunska kuhinja

Kako ovaj brend iz godine u godinu napreduje i pomera svoje granice, pored napitaka na ovoj lokaciji možete poručiti preko 30 jela sa ,,All day breakfast” menija. Kuhinja se bazira na zdravim namirnicama, tako da su u ponudi i specijalna veganska jela. Premda je teško pronaći mesto u kom za kratko vreme i pristupačnu cenu gost može dobiti jelo na bazi superfood namirnica, Kafeterija Skyline idealna je preporuka za bilo koji obrok u toku dana.

Kafeterija Skyline

Kafeterija Skyline

Kolektiv za poželeti!

Atmosfera je prijateljska i oseća se već na samom ulazu. Karakter lokala čini osoblje a menadžerka savetuje da se bar jedan espreso popije kod bariste koji će rado podeliti znanje i interesantne činjenice iz sveta kafe. Mesto je pored sjajne kafe pogodno i za popodnevni ručak uz čašu vina.

Kafeterija Skyline

Kafeterija Skyline

Sistem koji se ponosi činjenicom da broji preko 300 zaposlenih, daje veliku mogućnost mladima koji dobijaju obuku za različite pozicije poput konobara, kuvara, barista pa čak i pržioničara kafe. Osoba koja se odlučila za ugostiteljstvo ovde može doživeti nezaboravne trenutke, moguća su putovanja i interni kursevi.

Kafeterija Skyline

Kafeterija Skylin

Kafeterija Skyline

Kneza Miloša 90a, Beograd
Tel: +381 61 524 1199
Radno vreme: 08.00-23.00
IG: @kafeterijabg

AUTOR: MIODRAG ALEKSIĆ

FOTO: SKYLINE

Komentar (1)

  1. Neda i Ognjen каже:

    Sneza je definitivno najprijatniji i najbolji konobar, sve pohvale za Snezu i za osoblje, kao i za perfektan brunch! ❤️

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije