Spirit Style festival premium srpske rakije održaće se u četvrtak, 25. maja
23.05.2023 Drink

Spirit Style festival premium srpske rakije održaće se u četvrtak, 25. maja

Drugi Spirit Style festival premium srpske rakije održaće se u četvrtak, 25. maja, u hotelu Srebrno jezero na istoimenoj turističkoj destinaciji u opštini Veliko Gradište.

Spirit Style festival: 30 destilerija predstavlja 200 premium rakija

Na festivalu će učestvovati 30 najboljih srpskih destilerija koje će gostima u ponuditi na degustaciju oko 200 premium rakija.

Tokom trajanja festivala, gosti će biti u prilici da posete i tri radionice na kojima će ih predavači upoznati sa mogućnostima uparivanja lokalne gastronomije Braničevskog kraja i plemenitih rakija.

Takođe i uparivanja premium kubanskih i nikaragvanskih cigara i plemenitih rakija, te kako da kreiraju trenutno najtraženije koktele sa plemenitim rakijama.

Spirit Style festival: 25. maj od 17 do 23 časova

Spirit Style festival luksuzne srpske rakije, koji se održava, 25. maja 2023. godine, okupiće najbolje srpske destilerije i pokazati šta je to što Srbija nudi od rakija premium kvaliteta.

Festival se organizuje uz podršku opštine Veliko Gradište i Turističke organizacije opštine Veliko Gradište.

Hepening će se odigrati u hotelu Srebrno jezero od 17 do 23 sata, a gosti Spirit Style festivala biće ugostitelji, hotelijeri i vlasnici prenoćišta koji u svom sastavu imaju i ugostiteljsku ponudu, ali i turistički radnici iz regije koja se naslanja na turistički kompleks Srebrnog jezera.

Rakija šljivovica

Spirit Style festival: Lepote istočne Srbije

Spirit Style festival se organizuje uz podršku opštine Veliko Gradište i Turističke organizacije opštine Veliko Gradište, a njihova preporuka je da gosti posete mnoge turističke destinacije u blizini Srebrnog jezera.

Kada smo već kod turističke ponude ovog dela Srbije valjalo bi napomenuti kako je istočna Srbija veoma bogata kulturno-istorijskim znamenitostima.

Ukoliko biste želeli da posetite sva zanimljiva mesta bilo bi vam potrebno nekoliko dana, a ako dolazite samo na Festival preporuka je da dođete dan radnije ili ujutru i da izaberete mesto na koje ćete otići pre nego što organizatori manifestacije otvore svoja vrata.

Kako rakija može da se konzumira i na drugačije načine pogledajte u jednoj od prethodnih vesti:

Šljiva je zvezda koktela! Belgrade Rakija Challenge by Branko

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije