28.04.2024 Drink

Spirit Style Festival rakije – Okusite srpsku tradiciju

Treći Spirit Style Festival premium srpske rakije i premium srpskih destilerija održaće se u subotu 11. maja od 12h do 22h na pijaceti ispred TC Rajićeva.

Spirit Style Festival je praznik srpske rakije

Ovo mesto postaje epicentar luksuza i elegancije, idealno za okupljanje istomišljenika željnih da istraže vrhunske rakije i delikatesi iz Srbije. Svoje prisustvo su potvrdile vodeće srpske destilerije, koje će stranim turistima i gostima Beograda predstaviti svoje najbolje rakije.

Festival rakije posetioci

Festival rakije je uparen sa gastronomskim delikatesima

Po prvi put, zajedno sa vrhunskim srpskim rakijama, posetiocima će se predstaviti i gastronomski delikatesi. Ovogodišnji partneri Salaš 137 i delikatesi.rs, predstavljaju kulinarsku tradiciju i ekskluzivne ukuse. Salaš 137 će promovisati autentičnu vojvođansku hranu, savršeno uparenu uz srpske rakije, dok će delikatesi.rs izložiti internacionalne delikatese čiji se ukusi savršeno upklapaju sa našom rakijom.

Festival rakije

Spirit Style Festival je mesto koje okuplja ljubitelje dobrog provoda, ali i one koji cene kvalitetnu hranu i piće. Ovaj događaj je ne samo prilika za hedonizam već i za učenje i razmenu iskustava sa stručnjacima iz oblasti rakija i gastronomije. Bilo da ste domaći posetilac ili turista, festival nudi jedinstvenu priliku da istražite ovo blago Srbije na jednom mestu.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: SPIRIT STYLE FESTIVAL

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije