Craft Food Market front
09.10.2023 Food

Craft & Food market od 13. do 20. oktobra

Oktobar u Beogradu obeležiće tradicionalni market rukotvorina malih proizvođača koji će od 13. do 20. oktobra na Platou ispred TC Rajićeva predstaviti svoje hand made radove, rukotvorine, prirodnu kozmetiku, igračke, domaće kolače i specijalne delikatese.

Craft & Food market na platou ispred TC Rajićeva

Pored izuzetno bogate ponude domaćih proizvoda svih vrsta, ovaj oktobarski mini festival predstavlja i segmente beogradske gastronomije, pa će tako mnogobrojni posetioci moći da uživaju sa svojim prijateljima i porodicama i u vrhunskim burgerima, specijalitima od piletine, ukusnim palančinkama i krofnicama.

Craft Food Market reklama

Craft & Food market okuplja preko 150 proizvođača

Oktobarski Craft & Food market ima i muzički program. Svakog dana, od 18 do 22 časa, posetioce će zabavljati DJ Angels, DJ Fireman, Carousel Jazz Band i drugi. Organizator događaja je Udruženje Carousel, koje je ove godine organizovalo više od 20 Craft Marketa na brojnim lokacijama širom Beograda, promovišući na ovaj način najširoj publici male proizvođače i njihove domaće kvalitetne proizvode. Marketi rukotvorina okupljaju preko 150 proizvođača hrane, kozmetike, umetnina, hand made proizoda, garderobe, nakita, kako bi našim sugrađanima ali i mnogobrojnim gostima iz inostranstva predstavili ovaj segment naše kulture i nasleđa, i dali priliku za promociju i plasman njihovih proizvoda.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: CRAFT & FOOD MARKET

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije