CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
burger bar

Mafijaški burger bar u Rimu! Koncept smišljen u ćeliji

22.10.2021 Street Food

U predgrađu Rima je nedavno otvoren novi restoran, tačnije burger bar pod nazivom Buzzi's Burgers. I ništa tu ne bi bilo neobično, da vlasnik nije ...

pročitaj još
kovid propusnica

Od subote u 22 časa uvode se kovid propusnice

20.10.2021 Restoran

Krizni štab je na današnjoj sednici doneo odluku da se zbog epidemiološke situacije sa korona virusom u Srbiji uvedu kovid propusnice i ta odluka n...

pročitaj još
Plagijat kuvarica

Resavska škola! Knjiga recepata britanske šefice je plagijat!

20.10.2021 Chef

Nakon što se 2011. godine pojavila u Masterchefu, Elizabet Hejg postala je prilično poznato ime u svetu gastronomije. Radila je u restoranu sa Mišl...

pročitaj još
Biljno mleko kafa

Biljna mleka na testu! Kako se ponašaju u pićima na bazi espresa

17.10.2021 Cafe Bar

Iskusna baristkinja Erin Majster nam je pomogla da utvrdimo kako se biljna mleka ponašaju u pićima na bazi espresa i da li kravlje mleko ima dostoj...

pročitaj još
kluni vinarija

Džordž Kluni kupio vinariju Domaine du Canadel u Provansi

16.10.2021 Drink

Džordž i Amal Kluni izazivaju pažnju gde god da se pojave. Poznati su, između ostalog, i po dobrom stilu i ljubavi prema Evropi. Za venčanje su oda...

pročitaj još
Dani prokupac

Srpski prokupac postaje prepoznat u svetu

15.10.2021 Drink

„Prokupac – rođen u Srbiji“ je naziv konferencije koja je održana 15. oktobra povodom obeležavanja šestog međunarodnog Dana Prokupca, u organizaci...

pročitaj još
vila gospava

Decentni jadranski meni u Vili Gospavi

15.10.2021 Restoran

Vila Gospava je ogledalo želje njenih vlasnika da stvore prostor visokog stila koji odiše luksuzom i komforom. Ambijent je autentična slika glamuro...

pročitaj još
Dabiz Munjoz

Dabiz Munjoz otvorio fine dining restoran prerušen u fast food!

13.10.2021 Street Food

Dabiz Munjoz, najbolji chef na svetu u zadnjem izboru The Best Chef Awards poznat po genijalnim tanjirima koja priprema u restoranu DiverXO, u Barc...

pročitaj još
Marta Sthzart

Marta Stjuart u 80. godini otvara prvi restoran!

10.10.2021 Chef

Sada je potvrđeno ono što se dugo pričalo u kulinarskim krugovima. Legenda TV kuvanja Marta Stjuart otvara svoj prvi restoran početkom sledeće godi...

pročitaj još
vino prokupac čaša

Širom Srbije se slavi Međunarodni dan Prokupca

09.10.2021 Drink

Mnogobrojnim manifestacija širom Srbije ove godine po šesti put biće obeležen Međunarodni dan prokupca 14. oktobar. Dan prokupca organizuje se u sl...

pročitaj još
vranec 1

Vranac World Day, proslava autohtone sorte

08.10.2021 Drink

"Vranac World Day“ okupio je zemlje Zapadnog Balkana kako bi se proslavila ova autohtona sorte grožđa treći put zaredom. Ove godine zajedničkim na...

pročitaj još
zukardi vina

Tri uzastopna grend slema za najbolju vinariju na svetu!

05.10.2021 Drink

Vinarija iz Argentine treću godinu uzastopno izabrana je za najbolju na svetu. Na listi najboljih svetskih vinograda, ova vinarija osvojila je prvo...

pročitaj još
la cucina italiana naslovna

U prodaji je novi broj gastronomskog magazina La Cucina Italiana

04.10.2021 ITALIA LA CUCINA & VINO

Jedna od tajni italijanske kuhinje leži u jednostavnosti. Većina jela sadrži od dva do četiri glavna sastojka, ali kakvih. Ultra kvalitetnih. Drugo...

pročitaj još
Lukas Nagl

Shoyu sos šefa Lukasa je hit među svetskim restoranima

03.10.2021 Chef

Lukas Nagl stoji iza brenda LUVI Ferment koji, između ostalog, proizvodi shoyu što je, u suštini, soja sos u japanskom stilu, dobijen od soje, pšen...

pročitaj još
den barber i Alan Dukas

Alan Dikas otvorio 95% veganski restoran sa pristupačnim cenama

02.10.2021 Chef

Alan Dikas (na fotografiji desno sa šefom Denom Barberom) je u Parizu otvorio novi restoran "Sapid", za koji kaže da će biti “95 posto veganski”. d...

pročitaj još

Hajde da imamo vremena za one koji su uvek tu za nas

01.10.2021 Drink

„Hej, sad sam u nekoj gužvi, ali čujemo se ovih dana, moraš da navratiš do mene“ - koliko puta ste ovo rekli osobi sa kojom stvarno želite da prove...

pročitaj još
vino vranac

Treće izdanje „Svetski dan Vranca“

30.09.2021 Drink

Više od 20 svetskih vinskih kritičara i novinara posetiće proizvođače Vranca u Makedoniji, na Kosovu i u Crnoj Gori. Svrha manifestacije je da se ...

pročitaj još
Sveže meso

Da li je sveže meso koje se plasira na tržištu prošlo sve kontrole kvaliteta?

30.09.2021 Food

Koliko je važno da je sveže meso prošlo kontrolu kvaliteta i bezbednosti proizvoda, da trgovinski lanci obavljaju svakodnevne striktne laboratorijs...

pročitaj još
⟨ 1 … 98 99 100 101 102 … 129 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #19

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Hygiene Systems

Precizni CM2W dozirni sistemi za efikasno pranje veša

10.04.2025 Horeca oprema

CM2W dozirni sistemi optimizuju potrošnju deterdženata i omekšivača, pružajući maksimalnu čistoću uz minimalne troškove. Precizna automatizacija os...

pročitaj još
1 Ferdinand

Ferdinand pivo, onako kako to rade češki majstori

23.07.2022 Drink

Da biste održali status jednog od najboljih piva u zemlji kao što je Češka, morate biti na visini svog zadatka. Ferdinand piva sa tradicijom od 18...

pročitaj još
Srđan Blagojević Coca-Cola HBC Srbija

Srđan Blagojević, Coca-Cola HBC Srbija, otkriva snagu i strategiju premium spirits brendova

09.05.2025 Drink Horeca oprema

Kako bi odgovorila na sve izraženiju potrebu potrošača za praktičnim, a istovremeno kvalitetnim i autentičnim proizvodima, kompanija Coca-Cola HBC ...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja