CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
gordon remzi

Najveći strah Gordona Remzija kada je kuvao za Putina!

11.01.2022 Chef

Slavni britanski šef  Gordon Remzi je nedavno gostovao u šou programu pevačice Keli Klarkson i otkrio kako je bilo kuvati za, kako je sam rekao "na...

pročitaj još
3 St. Regis

St. Regis, novi dragulj u hotelskoj kruni Beograda

10.01.2022 Hoteli

Potpredsednik kompanije Marriott International za Istočnu Evropu Pankaj Birla je uveren da će gosti St. Regis hotela imati privilegiju da dožive Be...

pročitaj još
2 Enso front

Pravoslavni fine dining! Degustacioni meni u restoranu Enso za doček

10.01.2022 Restoran

Da je Enso jedan od najboljih restorana moderne kuhinje u Beogradu znaju svi gastronomski znalci. Šefovi Uroš Ivošević i Nedeljko Jerković već godi...

pročitaj još
Svetlo i tamno pivo

Srpski kraft pivari u problemu! Rade ispod granice isplativosti

09.01.2022 Drink

Zanatske pivare u Srbiji sigurno se mogu ubrojati u sektore privrede koji su među najpogođenijima pandemijom koronavirusa. O posledicama jasno govo...

pročitaj još
1 Dina Square Nine

Oskar hotelijerstva za Dinu Vukićević iz hotela Square Nine

08.01.2022 Hoteli

U glamuroznoj atmosferi na ekskluzivnoj gala večeri hotelijera u beogradskom hotelu Crowne Plaza, okupilo se više od dve stotine hotelijera iz čita...

pročitaj još
noma rene

Italijani u šoku! Šef Redžepi napravio panettone sendvič sa francuskim sirom

07.01.2022 Chef

Ne zna se na šta su Italijani osetljiviji, hranu, fudbalsku reprezentaciju ili operu. Fudbal i arije nas ovde primarno ne interesuju tako da ostaje...

pročitaj još
1 Srpska kafana

Srpska Kafana u Njujorku u Michelinovom vodiču

06.01.2022 Restoran

Srpska “Kafana” iz Njujorka nakon 14 godina rada dobila prestižno priznanje i odnedavno se nalazi u Michelinovom vodiču. Na Menhetnu se jede sarma...

pročitaj još
konobar služi

Novo! Pronađite posao u HoReCa sektoru na portalu Cafe Bar & Restoran

05.01.2022 Restoran

U novoj godini redakcija magazina Cafe Bar & Restoran planira brojne aktivnosti u cilju unapređenja rada HoReCa sektora. Ponovo pokrenuti magaz...

pročitaj još
1 Marko Pjer Vajt

Marko Pjer Vajt će se kremirati u pica peći

05.01.2022 Chef

U okviru medijske kampanje povodom otvaranja “najveće picerije na svetu”, šef Marko Pjer Vajt pokušao da šokira javnost bizarnim izjavama. Buntovn...

pročitaj još
1 Despot cigare

Braća Despot, tvorci prvog srpskog brenda cigara

04.01.2022 Cafe Bar

Braća Jovan i Uglješa Despot su ostvarili očev san i stvorili prvi domaći brend cigara koje se proizvode u Nikaragvi "Stvaranje brenda je inicijal...

pročitaj još
1 Vina bikicki

Nove berbe, nova vina vinarije Bikicki

03.01.2022 Drink

Nakon održane prezentacije i degustacije u vinoteci Wine & Pleasure, zaključeno je da se vinarija Bikicki ima čime pohvaliti što su potvrdili p...

pročitaj još
1 Avokado

Da li je ovo kraj za avokado? Traže se zamenske namirnice

02.01.2022 Food

I pre samita u Glazgovu na kojem su lideri iz preko 200 zemalja govorili o smanjenju emisije štetnih gasova, svetski restorani počinju da koriste z...

pročitaj još
LEQUIP Zlatibor

L’Equipe Montagne, haute cuisine na zlatiborski način

01.01.2022 Restoran

Jedna od naših najtraženijih turističkih destinacija dobila je restoran koji od samog početka rada dodatno privlači turiste i posetioce. Na Zlatibo...

pročitaj još
Julius Meinl čaj

Čaj se pije da bi se utišala buka sveta

31.12.2021 Drink

Julius Meinl preporučuje nove ukuse organskog čaja za predstojeće zimske dane jer mali trenuci čine da mozaik života dobije lepši izgled Novi ukus...

pročitaj još
milan zarić rakija

Milan Zarić, Destilerija Zarić: „Vratili smo rakiju na mesto koje joj pripada“

30.12.2021 Drink

Milan Zarić, vlasnik Destilerije Zarić priča o svojim počecima, o odrastanju uz kazan koje ga je opredelilo da se bavi ovim poslom. nakon deset god...

pročitaj još
mlekara šabac

Bez „E“ kampanja mlekare Šabac dobitnik značajnih UEPS priznanja

30.12.2021 Drink

Udruženje za tržišne komunikacije Srbije (UEPS) dodelilo je i ove godine svoja tradicionalna priznanja i nagrade agencijama, kompanijama i instituc...

pročitaj još
1 Raw and smoked

Šef Uroš Knežić predstavio svoje Raw & Smoked proizvode

29.12.2021 Food

Kad neko prođe školu legendarnog šefa Stambola Geštamova, onda može da kaže da ima besprekorne temelje za dalje usavršavanje i napredovanje. Posle ...

pročitaj još
013 Hoteli & Restorani front

Magazin Hoteli & Restorani ponovo sa Vama! Moderan i osvežen!

29.12.2021 Hoteli

HoReCa sektor je definitivno pretrpeo najveću štetu od svih privrednih grana Srbije. I dalje snosi posledice situacije u kojoj smo predugo. Najveći...

pročitaj još
⟨ 1 … 98 99 100 101 102 … 134 ⟩
Cafe Bar naslovna

BROJ 75

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #20

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran

03.08.2023 Restoran

U distribuciji je novi broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u nastavku pogledajte šta vas to očekuje! Cafe Bar & Restoran: Novi broj za ju...

pročitaj još
Dve čašice tekile

Tekila – meksički nacionalni brend i ponos!

27.02.2021 Cafe Bar

Tekila je meksički nacionalni brend čiji koreni sežu do daleke 1530. godine. Prethodnik tekile bilo je piće zvano pulque, koje su slučajno otkrili ...

pročitaj još
Juluius Meinl Kristina i ekipa

Svetski dan kafe! Kristina Meinl: „Znam kakvu kafu volite da pijete u Srbiji“

01.10.2023 Drink

Kristina Meinl, izvršna direktorka Julius Meinl, predstavnica pete generacije porodice Meinl u Beogradu. Julius Meinl predstavlja nove načine ...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.