
Rene Redžepi, danski gastro virtuoz, o iskušenjima zatvorenih restorana
„Novac ništa ne vredi ako nisi dobar u glavi. Pre ću biti emotivno i psihički stabilan i narednih pet godina raditi kao konj, ne bismo li se oporav...
pročitaj još„Novac ništa ne vredi ako nisi dobar u glavi. Pre ću biti emotivno i psihički stabilan i narednih pet godina raditi kao konj, ne bismo li se oporav...
pročitaj jošJedanaesta izložba autohtonih sireva Balkana, „Balkan Cheese Festival” biće održana objedinjeno sa festivalom poslastica i slatkiša „Sladak život” ...
pročitaj jošSvinjska rebra pripremljena s medenim terijaki sosom, upotpunjena sa umami salatom od 10 vrsta povrća, savršeni su zalogaj u letnjem hladu restoran...
pročitaj jošU saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, kompanija METRO Cash &Carry Srbija započela je program razvoja i promovisa...
pročitaj jošNajreprezentativniji proizvod iz porodice vinjaka, Vinjak XO, odneo je još jednu pobedu na manifestaciji "Srpske rakije". Ovo priznanje je još jedn...
pročitaj još„Good Food & Wine Festival“ na Sava Promenadi. Više od 80 izlagača iz Srbije i regiona na Sajmu tradicionalne hrane i vina! Dani Vojvodine u ...
pročitaj jošPovodom Svetskog dana održive gastronomije, koji se obeležava 18. juna širom sveta, kompanija METRO Cash & Carry Srbija predstavila je jedinstv...
pročitaj jošPo idejnom konceptu, objekat je urbani lokal – restoran pivnica savremenog karaktera i dizajna. Projekat enterijera potpisuje tim „A4 studio” iz Be...
pročitaj jošPrvi „ski-in, ski-out out“ rizort sa 5 zvezdica donosi nove životne avanture i nezaboravna iskustva posetiocima Kopaonika Čuveni američki ugostite...
pročitaj jošFestival dobre kafe organizovan u saradnji portala Kafica.rs i Gradske opštine Vračar, okupio je brojne brendove espresso kafe, u kojoj su uživali ...
pročitaj jošSavremena tehnologija obeležavanja i praćenja proizvoda vredna 800.000 evra poslednja je u nizu inovacija koje Mlekara Šabac uvodi u svoju proizvod...
pročitaj jošĆureći file postaje daleko zanimljiviji nakon što biva odimljen aromom zelenog čaja. Za potpuni doživljaj šef Miloš Ranitović servira ga s pireom o...
pročitaj jošDa li ste spremni za neodoljivo kremasto osveženje u pokretu? Topli dani polako dolaze, a sva vaša omiljena mesta u gradu, ali i u prirodi čekaju n...
pročitaj jošTokom naredne sedmice, od 14. do 17. juna The Chedi Luštica Bay hotel postaje prava mađioničarska radionica mladih kuvara koji će svoje vještine pr...
pročitaj jošRestoran „Rubin” obeležava nesvakidašnji jubilej – 40 godina postojanja. Jedan je od retkih koji pune četiri decenije neguje tradiciju, domaću kuhi...
pročitaj jošKompanije zajedničkim izveštajem o održivosti pokazale da je ova tema i dalje u osnovi svih njihovih poslovnih odluka Kompanija Coca-Cola HBC Srbi...
pročitaj jošŠef Filip Ćirić i Vlastimir Puhalo partneri su u projektu zvanom Homa – oni već više od decenije uporno slede svoju ideju da kroz savremeno kuvanje...
pročitaj jošDa je kafa popijena u društvu, u omiljenom kafeu, nešto što nam podiže raspoloženje i čini svakodnevicu lepšom i uzbudljivijom – znamo, onako, inst...
pročitaj još