CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO

Kadarka Fantazija proglašena za najbolju na svetu

18.01.2021 Horeca oprema

Na dan 13. marta ove godine, u mađarskom gradu Kiškereš, održano je 25. po redu najveće takmičenje vina na svetu, i to onog od sorte kadarka. Na ov...

pročitaj još

„Začinite život“: slogan sa porukom

17.01.2021 Horeca oprema

Začinite život je internacionalni slogan korporacije „Kikkoman“. Bazira se na principu da Kikkoman ujedinjuje 300 godina staru japansku tradiciju p...

pročitaj još
1 Ljubomir Stanisic FOTO FABRICE DEMOULIN

CB&R predstavlja! 100 Maneiras, carstvo Ljubomira Stanišića

17.01.2021 Chef

Lisabonski restoran 100 Maneiras, čije je ime posveta majci Rosi koja je umela da napravi krompir na 100 načina, ne treba mešati sa sestrinskim res...

pročitaj još
tabasco, tabasco recepti

TABASCO® u Srbiji

16.01.2021 Horeca oprema

Sa velikim zadovoljstvom želimo da vas obavestimo da je najpoznatiji ljuti sos na svetu zvanično stigao i u Srbiju! Kompanija „Spices of the World...

pročitaj još
Šarkutri 1

Charcuterie, meze na francuski način!

16.01.2021 Chef

Šarkutri, drvena daska ispunjena delikatesima, u Francuskoj je sinonim za druženje. Šef Aurelijen Dufor, za Cafe Bar & Restoran, donosi neka pr...

pročitaj još
1 Ramstek u kori od parmezana

Ramstek u kori od parmezana sa „Vital” salatnim majonezom

15.01.2021 Horeca oprema

Kad je ramstek u hrskavoj kori na meniju, ručak dobija potpuno drugu dimenziju. Baš tako ga priprema Mario Filipović, šef kuhinje restorana Butik 3...

pročitaj još
1 Lešnikice Miloš Jovanović 22

Legendarne lešnikice by šef Miloš Jovanović

14.01.2021 Food

Šef Miloš Jovanović je ekskluzivno za čitaoce magazina Cafe Bar & Restoran podelio svoj recept za lešnikice na karpaču od ananasa, sa šafranom ...

pročitaj još
1 Mionetto prosecco

Prva Mionetto style akademija – Spoj mladosti, kreativnosti, tradicije, iskustva i kvaliteta

14.01.2021 Drink

Kada se spoji mladost, tradicija, iskustvo i kvalitet, usledi pravi bum na sceni. To se i dogodilo na poslednjem Belgrade Fashion Weeku. Sar...

pročitaj još
Tuna Tartar šef miloš lazić

Tuna tartar by šef Miloš Lazić iz restorana Velvet

13.01.2021 Chef

Šef Miloš Lazić, koji poseduje bogato internacionalno iskustvo, a trenutno radi kao zamenik šefa kuhinje u beogradskom restoranu Velvet, deli s naš...

pročitaj još

Tri musketara iz vinske kuće Minića

13.01.2021 Drink

Slatka suza, 0,5 l Desertno belo vino od sorte bela tamjanika, bogato svežim mirisima koje prati slast po ukusu, sadrži 13,5% alkohola. Vino je...

pročitaj još

Buttafuoco IL Cacciatore prvi put u Srbiji!

12.01.2021 Drink

To je jedinstveno crveno vino koje se proizvodi jedino u sedam gradova u oblasti Oltrepo Pavese (Lombardija). Razlog jedinstvenosti ovog vina je u...

pročitaj još
Kolenica Biševac

Trendovi u 2021! Da li sve ovo trajno nestaje iz restorana?

12.01.2021 Restoran

Strah od virusa, čini se, apsolutno je dobrodošao, jer dokle god postoji strah, ljudi će se pridržavati svih mera zaštite. No stvaranje psihoze da ...

pročitaj još
369 bar i restoran

Gotova sednica Kriznog štaba, evo šta je odlučeno

11.01.2021 Restoran

Krizni štab za borbu protiv koronavirusa na današnjoj sednici odlučio je da sve postojeće mere ostanu na snazi i dalje, jer je ocenjeno da daju rez...

pročitaj još
2 Up Lounge bar

UP Lounge bar, mesto gde se osećate kao kod kuće

11.01.2021 Cafe Bar

Otvaranjem UP lounge bara gastronomsko-barska scena Banovog brda znatno je obogaćena. Pritom, kompletan enterijer odiše komforom, toplinom i udobno...

pročitaj još

Cafe Bar & Restoran izbor! Najbolji šef na svetu za 2020. godinu

10.01.2021 Chef

Kako izabrati one koji s punim pravom mogu da zasednu na gastronomski olimp, a da niko nema nijednu primedbu. Cafe Bar & Restoran kroz analizu ...

pročitaj još
Bacco restoran 1

Bacco, novi fine dining restoran u hotelu Grand na Kopaoniku

10.01.2021 Hoteli

Da li se sećate kada ste nešto probali prvi put? Kada ste prvi put stali na skije, probali vrhunsko vino, prvi put osetili sneg kako se topi na lic...

pročitaj još
Bijou picerija

Svetski broj 1 pica velemajstor Đenaro Nasti otkriva zašto je dobro sad otvoriti restoran

10.01.2021 Chef

Picerija Bijou na Monmartru je na svim listama najboljih picerija na svetu. Velemajstor Đenaro Nasti je svojim inovativnim rešenjima navukao Pariža...

pročitaj još
destilerija zarić1

Zlatna medalja za rakiju Nirvanu destilerije Zarić

10.01.2021 Drink

Rakija NIRVANA – viljamovka, destilerije „Zarić” iz Kosjerića, dobitnik je velike zlatne medalje na najprestižnijem svetskom ocenjivanju jakih alko...

pročitaj još
⟨ 1 … 116 117 118 119 120 … 132 ⟩
Cafe Bar naslovna

BROJ 75

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #20

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Boss

Boss uspešno gospodari subotičkom gastro scenom

17.03.2021 Restoran

Sada već davne 1986. godine, u Subotici je otvorena tada veoma moderna i daleko ispred svog vremena – picerija „Boss”. Upečatljivo ime i potpuno no...

pročitaj još
Bikicki u Cirihu

Taste of Adriatic: Vinarije Bikicki i Temet na prestižnom vinskom događaju u Cirihu

16.10.2024 Drink

U subotu, 26. oktobra 2024., u modernoj dvorani Folium u strogom centru Ciriha, održaće se ekskluzivni događaj Taste of Adriatic, koji organizuje A...

pročitaj još
1 Ferdinand

Ferdinand pivo, onako kako to rade češki majstori

23.07.2022 Drink

Da biste održali status jednog od najboljih piva u zemlji kao što je Češka, morate biti na visini svog zadatka. Ferdinand piva sa tradicijom od 18...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja