Cafe Bar & Restoran bira najbolje restorane tradicionalne kuhinje u Srbiji
Svako ko je bar jednom imao prilike da pročita naš magazin, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji. Da predstavljamo...
pročitaj jošSvako ko je bar jednom imao prilike da pročita naš magazin, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji. Da predstavljamo...
pročitaj jošSunčani mart na Kopaoniku i 60 posto ski kapaciteta koji su svakodnevno u funkciji, obeležiće i predostojeći muzički festival na kojem ove godine z...
pročitaj jošKrajem prošle godine beogradski Đuka pub je počeo sa radom u novom ruhu, a redakcija našeg magazina Cafe Bar & Restoran ispratila je i ovo deša...
pročitaj jošRestoran Zvezdarica sa jelima domaće kuhinje je nedavno otvorio svoja vrata i posetioce pozvao u renovirani ambijent. Prijatna i opuštajuća atmosfe...
pročitaj jošJoš od malih nogu su me učili da je privatan život rezervisan za emocije, a da je posao nešto sasvim drugo. Na poslu nemoj previše da filozofiraš o...
pročitaj jošDuž jedne od poznatih ulica na beogradskom Vračaru smestio se Raclette, lokal koji nudi užitak u čuvenom švajcarskom specijalitetu od sira. Zato...
pročitaj jošAtlantic Grupa je danas predala obavezujuću ponudu za kupovinu kompanije Strauss Adriatic, koju je Strauss Grupa službeno i prihvatila. Zaključenje...
pročitaj jošMladi porodični restoran - Adesso, koji za glavnu vodilju ima ljubav prema italijanskoj kulturi i kuhinji, počeo je sa radom pre par meseci. Top...
pročitaj jošChef Nenad Atanasković, odnedavno poznat i široj publici zbog učešća u serijalu Master Chef Srbija, priredio je sredinom januara večeru sa menijem ...
pročitaj jošRadomir Raša Vlačić je na početku karijere dobio nadimak srpski Džejmi Oliver. Posle mnogo truda i rada postao je prepoznatljiv po sad već čuvenoj ...
pročitaj jošDr Bruno Guso, otac souse vide tehnike, u oktobru mesecu dobio je priznanje za dosadašnji doprinos u kulinarstvu – nagradu za životno delo od Ameri...
pročitaj jošLegenda kaže da je bog, kada je delio zemlju, pozvao predstavnike svih tadašnjih plemena. Tokom dana, svakom je dodelio parče zemlje, a tek negde u...
pročitaj jošNajnoviji Michelin Vodič za Beograd za 2024. godinu, najavljen u decembru, na listi ima pet novih ugostiteljskih objekata, što je ukupan broj podig...
pročitaj jošVinarija Tikveš započela je sezonu na internacionalnim vinskim takmičenjima u ovoj godini, postigavši izuzetan uspeh na jednom od najprestižnijih i...
pročitaj jošPrvi pisani trag do kog smo došli u vezi sa postojanjem mesta Bela reka datira još iz 1853. godine. Baš na ovom mestu, Mihajlo Obrenović je imao er...
pročitaj jošKopaonik će uskoro postati bogatiji za još jedan hotel sa lokacijom koja odgovara skijašima. Naime, na ski stazi Sunčana dolina gradi se apart-hote...
pročitaj jošFederica Randazzo je nakon završetka fakulteta odlučila da pravo zameni enološkom avanturom kroz Italiju. U razgovoru nam otkriva da je “jaka na vi...
pročitaj jošU razgovoru sa građevinskim inženjerom i glavnim urednikom portala Gradnja.rs, Igorom Conićem, za prošli broj magazina Hoteli & Restorani, otvo...
pročitaj još