Srušen hotel Sajam u Novom Sadu, sledi gradnja poslovne desetospratnice
Novosadski hotel Sajam je potpuno srušen da bi se na njegovom mestu sagradila desetospratna poslovna zgrada, a soliter će graditi firma MD Ventures...
pročitaj jošNovosadski hotel Sajam je potpuno srušen da bi se na njegovom mestu sagradila desetospratna poslovna zgrada, a soliter će graditi firma MD Ventures...
pročitaj jošUz pažljivo dijazniran enterijer i posebno kreiran jelovnik, voždovački restoran Grey gostima garantuje boravak u prijatnoj atmosferi i uživanje u ...
pročitaj jošSezonski rad u Hrvatskoj je i dalje najprivlačniji našim ugostiteljskim radnicima. Sezona za izvoz domaće radne snage je počela već u aprilu i to ...
pročitaj jošOvo mesto nije samo jedan od brojnih barova koji niču duž beogradskih ulica. 8bar je utočište za sve koji traže besprekorno uživanje u hrani i piću...
pročitaj jošRestoran korejske kuhinje - Aigo je stekao pažnju Beograđana svojom izuzetno autentičnom ponudom ukusa ove azijske kuhinje. ...
pročitaj jošVeć u nazivu ovog novootvorenog koktel-bara prepoznaje se baština pirotskoj kraja, koja se za svoje mesto izborila i na listi UNESCO svetske baštin...
pročitaj jošPriznati francuski chef Guillaum Iskandar je donedavno vodio kuhinju restorana Langouste, koji je pod njegovim vođstvom uvršten u Michelinov vodič,...
pročitaj jošPrva sertifikovana organska i biodinamička vinarija u Srbiji Imperator, vinarija Salaxia i restoran FiG ugostili su predstavnike medija, pružajući ...
pročitaj jošU najpoznatijem beogradskom šoru - Gastrošoru na Dorćolu, nedavno je otvoreno mesto nesvakidašnjeg i interesentnog koncepta. Foodie culture i life...
pročitaj jošTopli i sunčani dani doneli su dodatnu radost posetiocima Savskog keja u vidu otvaranja restorana na vodi - Le Fer. Prvo što nam je zapalo za oko j...
pročitaj jošGastronomski identitet Sardinije se izražava kroz malloreddus i culurgiones pastu, prasetinu sa ražnja uz pane karaso, pekorino Sardo i limončelo. ...
pročitaj jošU eri moderne kuhinje sve češće zaboravljamo na stare tehnike kuvanja. Konfitiranje, jedna od njih, nastala je još u vreme kada nije bilo frižidera...
pročitaj jošMlad i vrlo popularan koncept ponude kako inostranih tako i domaćih lokala jeste brunch. Nekada rezervisan samo za hotelske restorane, brunch je pa...
pročitaj jošTreći Spirit Style Festival premium srpske rakije i premium srpskih destilerija održaće se u subotu 11. maja od 12h do 22h na pijaceti ispred TC Ra...
pročitaj jošTitula kraljice luksuznog turizma sa pet zvezdica je, čini nam se, oduvek pripadala obali Amalfi. Između Sorenta, Pozitana, Amalfija, Ravela nalaze...
pročitaj jošOvaj naslov nikad nikog ne bi naveo da je u pitanju kuhinjska krpa, ali ovaj novi proizvod MCO je upravo to – ljubav na prvi dodir. Španski proizvo...
pročitaj jošSicilija je jedna od najsiromašnijih regija Italije, pa se to primeti i na ulicama glavnog grada. No, bez obzira na lošiji standard Palermo je grad...
pročitaj jošUgledni gastronomski vodič Gault&Millau u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije na svečanoj ceremoniji, 24. aprila, u hotelu Hayatt Rege...
pročitaj još