Pismo iz Njujorka: Kako otključati legendarni Daikiri
Pismo iz Njujorka nam je poslao naš stručni saradnik Nikola Nikoletić u svom autorskom tekstu otkriva kako otključati legendarni koktel i nezaobila...
pročitaj jošPismo iz Njujorka nam je poslao naš stručni saradnik Nikola Nikoletić u svom autorskom tekstu otkriva kako otključati legendarni koktel i nezaobila...
pročitaj jošChef Kristijan Marenić u autorskom tekstu za magazin Hoteli & Restorani i B2B portal Cafe Bar & Restoran ističe koliko je pravilno čišćenje...
pročitaj jošBilo da je vreme ručku ili večeri, da ste sa prijateljima u restoranu ili sami kod kuće i naručujte hranu – uvek je pravo vreme za pizzu. O višedec...
pročitaj jošKongres pod nazivom Gastronomske manifestacije Balkana - Značaj i mogućnosti biće održan 23. i 24. marta ove godine u Sremskim Karlovcima. Kongres...
pročitaj jošKoja je razlika između doktora i bartendera? Doktor leči medicinom, a bartender koristi 'bad medicine'. Aleksandar Živadinović ume i jedno i drugo,...
pročitaj jošSvetski poznati brend gaziranih pića Fanta potrošačima u Srbiji konačno donosi dugo očekivanu varijantu svog popularnog pića sa ukusom narandže bez...
pročitaj jošSavremeni barmeni su moderni alhemičari koji u okviru svojih cocktail laboratorija od, naoko običnih sastojaka, stvaraju zlato u čaši. Za vaš ulaz ...
pročitaj jošFebruar je mesec rezervisan za Karneval u Veneciji, raskošnu desetodnevnu kostimiranu zabavu pod maskama. Tih dana La Serenissima dobija poseban sj...
pročitaj jošMarko Cilić, profesor umeća kuvanja na Fakultetu za Hotelijerstvo i Turizam u Vrnjačkoj Banji, otkriva šta ga je motivisalo da mu poziv bude prenoš...
pročitaj jošAko ste u potrazi za italijanskim specijalitetima poput testenine, rižota, salata, paninija, pice ali i deserata, pizzeria Milla je pravo mesto za ...
pročitaj jošU februaru 2023. godine sa radom je počeo restoran Woven by Adam Smith u okviru zadivljujućeg Coworth Parka, pri Dorchester Collection. Nakon potpu...
pročitaj jošOtvorena u julu 2021. Pizzeria & Cocktail bar Pietra je svojim konceptom predstavila osveženje na ugostiteljskoj sceni Beograda. U maju 2022. g...
pročitaj jošRestoran jermenske kuhinje Embers, nedavno je počeo sa radom u Beogradu. Već na samom početku svog postojanja, restoran Embers se izdvaja kao jedin...
pročitaj jošVinarija Tikveš proslavila je praznik Sv. Trifuna svečanim orezivanjem vinograda na Lepovu. Događaju su prisustvovali brojni gosti – predstavnici i...
pročitaj jošOrganizacija The World's 50 best izvršila je ocenjivanje hotela za 2023. godinu prema nominacijama 580 anonimnih glasača, uključujući turističke no...
pročitaj jošLove Istria je brend pod kojim se promovišu četiri istarske destinacije Portorož-Piran, Izola, Kopar i Ankaran. Prvog dana februara održana je konf...
pročitaj jošLazar Svrkota, head chef novootvorenog restorana Thyme Street Cuisine & Cocktails, sa svojim timom uparuje tehnike iz celog sveta, a spajanjem ...
pročitaj jošCaffe Sentido je jedan od onih kafića gde se osluškuju želje gostiju, u zavisnosti od toga da li želite da se opustite ili, žargonski rečeno, mingl...
pročitaj još